Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Ferie på Færøerne?

Vi er begyndt at snakke sommerferie og har besluttet at vi i år gerne vil lidt andet, end at se gode gamle Danmark her og der...  Så vi har snakket lidt om Færøerne.. Jeg var på Færøerne da jeg var 4 og har altid drømt om at slæbe min familie med derop og vise dem hvor mine forfædre har haft deres gang... Men når man har et lille barn på 2 år, er det så nemmest at bo på hotel og selv sætte en dagsorden, eller bør vi høre familien om vi ka bo ved dem? og hvad ville I foretrække: færge vs. fly...? Jeg ser familien meget sjældent. max 1 gang om året.. og vil egentlig helst ikke trænge mig på.. Men skuffer man nogen hvis vi vælger hotel.. hvad ville I gøre?   håber der er nogen med lidt gode råd.. ;)

05-03-2012
MissRock
MissRock

Måske skulle vi lige overveje den bil igen.. man kunne jo evt leje en bil nogen af dagene.. vi synes bare det lød dyrt at tage egen bil med..

Plums hvor er du fra? Min familie er hovedsagelig fra Kollafjord, måske du kender nogen?

06-03-2012
MissRock
MissRock

Tak for jeres svar. 

Plums : Ja, min fars side er færinger hele bundtet.. ;) Så jeg må hellere ringe og høre hvad de siger til besøg..  Det er måske næsten et must med en bil mens vi er der? 

Vi snakkede lidt om, at det måske var rarere at flyve, da det trods alt kun er to timer i forhold til færgen, hvis nogen blir søsyge... ? er det skørt?

06-03-2012
MissRock
MissRock

uh ja, den er jo svær.

Måske du skal starte med at kontankte din familie og fortælle dem, at I overvejer at tage derop. Uden at komme ind på, om I bor på hotel eller vil bo hos dem.

Jeg er i øvrigt dybt misundelig, jeg kunne vildt godt tænke mig at tage til Færøerne.

05-03-2012
Lofl f
Lofl f
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...