Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Burde HELT SIKKERT tabe mig - men intet mod :(

Jeg kan se det, når jeg kigger ned af mig selv - jeg BURDE snart få punkteret baderingen lidt ... Alle de kilo der sniger sig på sætter sig KUN dér. Jo større den blir - jo mer siger jeg til mig selv - NU skal du altså også gøre noget ... men det blir kun ved snakken. Jeg har tænkt at jeg bør sætte en dag (feks på mandag) at NU skære jeg ned på de ting der sætter sig på baderingen MEN tænker samtidig - det nytter ikke, for jeg er IKKE motiveret - det er lidt som at rygestop; man skal VIRKLELIG ville det for at ku holde det.   Hvor starter jeg ? FOr der må være andre der har det som mig - jeg har en MEGET sød tand.

06-03-2012
SMilla0400
SMilla0400

Tusinde tak for jeres input. Maja jeg bor ved Randers. Problemet lykken med motion med børn er at jeg først er hjem kl 18.30 EVERY SINGLE DAY (pga udd) så inden jeg er i nærheden af noget motion så er klokken i hvertfald 19

06-03-2012
SMilla0400
SMilla0400

Flere ting kn du gøre.

Du kan dyrke noget motion sammen med dine børn, så får du ikke dårlig samvittighed over at bruge tid uden dem.

Gå til noget sammen med en veninde.

Kost, start med at vælge 1 ting fra eller byt ud med mindre fedende, når det så ikke er svært at undvære denne ting mere, så laver du en ny ting om i din kost.

 

06-03-2012
Lykken
Lykken

Jeg er så en af dem der er overvægtig i den grimmere ende.. ;) Min motivation er mit barn og min familie. Hvis jeg ikke tænker over de dårlige vaner nu, så risikerer jeg at mit barn arver mine skræklige mønstre..

Jeg har haft yo-yo-vægt hele mit liv og efter endt graviditet er det kulmineret i en 100+ vægt.. sammen med en ekstremt tung bagage fra fortiden, så har min overvægt fået mit selvværd langt ned under gulvbrædderne og det er eddermame ikke nemt at lokke det skide selvværd frem igen.. ;)

Her hjemme spiser vi nu efter "kolesterol-regler" og altid kun en portion. Slik og søde sager må egentlig ikke forefindes i huset, men det sker altså at vi spiser noget slik eller chokolade i weekenden.. Så vælger jeg så at købe "dyrt" økologisk chokolade på 70% eller derover.. det samme med slik.. vi vælger noget som er virkelig lækkert og så er der oftest ikke så meget af det.. så man nyder det lidt mere.. 

Vi laver altid en indkøbsliste, så der ikke sniger sig noget farligt ned i kurven.. Jeg spiser gerne et æble, eller et styk brød inden jeg handler,så det ikke er maven der overtaler fornuften..

Motionen består af gåture med familien. Vi tager så vidt muligt kun bilen,hvis vi skal handle stort ind, eller har meget travlt.. (vi bor rimelig centralt) Jeg er slet ikke motiveret for at gå i et center og ryste baller sammen med 117andre.. 

Først og fremmest er mit mål at skabe nogen gode vaner og give mit barn og familie en sund livsstil.. så kommer vægttab i sidste ende og blir en mulig bonus..

06-03-2012
MissRock
MissRock

Louise: Jeg har masser af undskyldninger for ikke at dyrke mortion (overskudet til det). Nr 1 er at jeg evig og altid har aftenvagt (10.36 til 18.00) bare DET kan få mig til at miste pusten, fordi jeg ikke føler jeg er tilstrækkelig i forhold til min familie.

Pt er der en udredning af Nicolai på børne- og unge psyk + 2 projekter vi medvirker i ang. det. Dernæst arbejder jeg også med mig selv - går i terapigruppe hver 2.uge (+ nogen forestående eksamner/svendeprøve).

 

Undskyldningerne er mange til ikk at motionere kan du høre :D

Faktisk har jeg også et dårligt knæ *gg* (det ER sandt), og jeg vil gerne løbe fordi det er "lige til" (ikke ta sig sammen til at køre i bil ind til fitness center osv).

06-03-2012
SMilla0400
SMilla0400

Dyrker du motion ? For det er jo klart et sted du burde saette ind, hvis du ikke allerede goer det...

Jo man skal da sikkert (jeg skal ikke selv tabe mig, saa ved det ikke) vaere motiveret, men du maa starte i det smaa. Fx ved kun at spise soedt lidt af gangen og faerre dage end du plejer.

Jeg tror paa at man ikke skal "sulte" sig og ligge alt det "laekre" vaek, for saa loeber man surt i det, alt med maade og saa masser af motion, saa skal det nok lykkes :)

 

06-03-2012
schweizmor
schweizmor
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...