Burde HELT SIKKERT tabe mig - men intet mod :(

Jeg kan se det, når jeg kigger ned af mig selv - jeg BURDE snart få punkteret baderingen lidt ... Alle de kilo der sniger sig på sætter sig KUN dér. Jo større den blir - jo mer siger jeg til mig selv - NU skal du altså også gøre noget ... men det blir kun ved snakken. Jeg har tænkt at jeg bør sætte en dag (feks på mandag) at NU skære jeg ned på de ting der sætter sig på baderingen MEN tænker samtidig - det nytter ikke, for jeg er IKKE motiveret - det er lidt som at rygestop; man skal VIRKLELIG ville det for at ku holde det.   Hvor starter jeg ? FOr der må være andre der har det som mig - jeg har en MEGET sød tand.

06-03-2012
SMilla0400
SMilla0400

Tusinde tak for jeres input. Maja jeg bor ved Randers. Problemet lykken med motion med børn er at jeg først er hjem kl 18.30 EVERY SINGLE DAY (pga udd) så inden jeg er i nærheden af noget motion så er klokken i hvertfald 19

06-03-2012
SMilla0400
SMilla0400

Louise: Jeg har masser af undskyldninger for ikke at dyrke mortion (overskudet til det). Nr 1 er at jeg evig og altid har aftenvagt (10.36 til 18.00) bare DET kan få mig til at miste pusten, fordi jeg ikke føler jeg er tilstrækkelig i forhold til min familie.

Pt er der en udredning af Nicolai på børne- og unge psyk + 2 projekter vi medvirker i ang. det. Dernæst arbejder jeg også med mig selv - går i terapigruppe hver 2.uge (+ nogen forestående eksamner/svendeprøve).

 

Undskyldningerne er mange til ikk at motionere kan du høre :D

Faktisk har jeg også et dårligt knæ *gg* (det ER sandt), og jeg vil gerne løbe fordi det er "lige til" (ikke ta sig sammen til at køre i bil ind til fitness center osv).

06-03-2012
SMilla0400
SMilla0400
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...