Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Snottet. Hvad må jeg bruge?

Jeg er SÅÅÅÅ forkølet. (igen) Det render ud af mig, og da jeg også har sarte slimhinder, så kommer der faktisk en del blod også fra næsen.  Jeg kan ikke ligge ned (kan ikke trække vejret) og jeg hiver efter vejret. Saltvand har ingen effekt på mig, udover det er modbydeligt at få i næsen.  Jeg HADER næsepray og vil faktisk hellere have pande og bihulebetændelse end at bruge sådan en. Men... Lige nu er det bare for ubehageligt ikke at kunne få vejret og jeg er udmattet efter en ganske alm. arbejdsdag, fordi jeg ikke kunne ligge ned i nat. Hvad kan jeg bruge i en snæver og små nødvendig vending?

06-03-2012
Johannesmor
Johannesmor

Jeg fik en gang pande- eller bihulebetændelse under min sidste graviditet og da sagde lægen at jeg godt måtte bruge otrivin eller zymelin.

Jeg kan ikke huske om jeg skulle regulere mængden eller om det kun var den ene jeg måtte bruge, så jeg ville lige ringe til lægen og høre.

07-03-2012
Randi2010
Randi2010

uh ja, du kan tro jeg nyder ikke at være gravid, når jeg er forkølet. Jeg blev også slemt forkølet/fik influenza da jeg var gravid. Jeg ringede til vagtlægen for at høre hvad jeg måtte gøre. Han sagde bare saltvand og smertestillende. Saltvand virker heller ikke særligt godt på mig, synes jeg. Så det var bare surt!

God bedring.

06-03-2012
Lofl f
Lofl f

Puha Guppy... Det river allerede bare ved tanken...

Morheidi: Har prøvet den forfærdelige saltvandsnæsespray og den virker ikke. 

Havde lidt håbet på; Ta' bare et enkelt skud (klamt ad ad) alm. næsespray og læg dig til at sove ;-)

06-03-2012
Johannesmor
Johannesmor
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...