Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

koldhævet boller med en ikke-koldhævet opskrift?

Hej! :) Jeg har en opskrift på nogle gode boller, som ikke er koldhævet. Men kan man godt koldhæve den fx ved kun at tilføre den halve mængde gær?

06-03-2012
Lofl f
Lofl f

også tak for svar. Jeg er spændt på hvordan det bliver. Jeg har nemlig tænkt mig at lave dejen i morgen tidlig, så der er friskbagte boller kort tid efter vi er kommet hjem! :)

06-03-2012
Lofl f
Lofl f

Jeg bager også på slum. For nylig lavede jeg en almindelig dej (om aftenen) som jeg plejer men med en klump gær på str med en stor ært og så i køleskabet med dejen. Næste morgen var dejen klar til at lave til boller. (jeg puttede vist nok honning i, for at give gæren noget at leve af)

Dejen var næsten grødagtig da jeg lavede den, men en del fastere da jeg tog den ud om  morgenen. De blev gode :-)

06-03-2012
14122008
14122008

okay. Tusind tak for svar! :)

06-03-2012
Lofl f
Lofl f

Hej ...

Jeg bager altid på slum og som regel går det rigtig godt !

Det meste kan koldhæves, men der skal bruges meget lidt gær (Ca. 1/4 vil jeg tro) 

Held og lykke !

06-03-2012
Sif11
Sif11

Hej ...

Jeg bager altid på slum og som regel går det rigtig godt !

Det meste kan koldhæves, men der skal bruges meget lidt gær (Ca. 1/4 vil jeg tro) 

Held og lykke !

06-03-2012
Sif11
Sif11
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...