Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Det samme som veninden

Min yngste datter vil have det samme som hendes veninde, ikke nødvendigvis samme farve, men helst samme facon.. Vi købte igår et par "basketstøvler" som er str 31 og hun bruger kun str 30 nu, jo hun kunne såment godt bruge dem, men da hun er hypermobil må skoene heller ikke være alt for store.. I bund og grund er det ikke noget problem, for hun ved godt hun ikke får dem på nu, men først når vi kommer længere hen (april-maj).. MEN hvordan tackler jeg bedst den fase med at ville have det samme som andre ????? Hun var rigtig ked af det i morges da vi skulle ud af døren og jeg ville rigtig gerne "føje" hende, men pengene vokser ikke ligefrem på træerne her hjemme og vi har ikke råd til at skulle købe nye sko hver måned, så derfor står jeg fast på at hun lige har fået nogle nye sko/kondisko og dem må hun nøjes med nu..

07-03-2012
nettenus21
nettenus21

Jeg spoerger fordi Mathilde indimellem ogsaa har vaeret der, hun bliver 8 aar om faa dage.

Vi snakker meget om hvad forskellige mennsker har og ikek har, hvad man kan li, hvor forskellige vi (mor & far) er fra fx Bente & Bent.

Det betyder ikke at vi mangler noget, men at vi er "os selv" og kan li forskellige ting som mennesker :)

Maaske saadan en snak kunne vaere godt ? :)

07-03-2012
schweizmor
schweizmor

Når jeg har børn med ude og handle... så er noget af det første de får at vide inden vi går ind i butikken.... I får ikke noget..

Jeg gider det ikke og hvis de plager om et blad eller en kasse med lego får de at vide at tja.. det kan godt være men der er også mange ting som jeg også gerne vil have men det kan jeg ikke få.

Så fordi dit datter vil have det sko, så må hun også lærer at tingene ikke bare falder ned fra himmel fordi at man gerne vil have de sko.

 

I kan lave en ordning at hun tjener penge op så hun selv kan købe noget hun ønsker sig.

Min søn er vilde med fodbold kort og jeg nægter at købe dem i tide og utide. Hvis han får en pakke her og der, så vil de andre to jo også have noget og vupti... en større udskrivning.

Men han har lavet nogle huslige ting og så tjener han op på den måde.

07-03-2012
Nettekob
Nettekob

6 år...

07-03-2012
nettenus21
nettenus21

Hvor gammel er hun ?

07-03-2012
schweizmor
schweizmor

Jeg vil mene i gør det rigtige... For hvis i først begynder at føje hende... Ja så kommer i aldrig fra det igen.... Det ville bare blive flere og flere ting.... I kan evt fortælle hende at hun kan ønske sig div ting, eller spare op... Sådan så hun lærer at ting har en værdi.
Men det er bare min mening..... Håber i finder ud af det.

07-03-2012
forte
forte
Barn på 3 år og 1 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...