Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Pludselig meget hoej feber ?

Mathilde ( 8 aar om faa dage) kom hjem her til aften, klagede over ondt i nakken, jeg slog det hen med at hun nok bare havde siddet forkert i skolen. Men pludselig indenfor 30 min fik hun meget hoej feber og ville bare gerne sove. Nu har kun 38.9 i feber, har selvfoelgelig ikek spist men drukket lidt lemonjucie. Hun kan ikke boeje hovedet helt ned til brystet ( saa siger hun det goer ondt i nakken)... Skal jeg saa vaere vildt bekymret nu ???? Eller ???

07-03-2012
schweizmor
schweizmor

Ja jeg sad jo her Libra og taenkte, HVIS nu, saa ville jeg jo aldrig kunne tilgive mig selv.. Saa det var jeg noed til :)

09-03-2012
schweizmor
schweizmor

Hun vaagnede her til morgen og sagde, mor jeg er frisk igen :) Men NU er jeg meget sulten (hun havde heller ikke spist siden frokost Onsdag)

Hun virker tip top frisk idag ( er dog lidt traet), men virker ikke varm og spiser og drikker igen. Dog mente hun saa ikke at det var noedvendigt med mere antibiotika, for nu var hun jo frisk, det maatte vi saa lige have en snak om ;o)

09-03-2012
schweizmor
schweizmor

Tak skal I have :)

Lige nu ligger vi begge i sofaen, spiser is, Mathilde ser TV og jeg sidder her med pc'en ;)

08-03-2012
schweizmor
schweizmor

Tilbage fra laegen. Feberen er kun 37.8 til morgen, hun er roed i halsen, mandlerne er roede/gule af betaendelse, saa en bragende halsbetaendelse. Lymferne er haevet paa halsen, saa det kan ses med det blotte oeje.. Nu har hun faaet antibiotika i 5 dage og saa haaber jeg at hun allerede imorgen har det bedre :)

08-03-2012
schweizmor
schweizmor

Jeg vaekkede hende efter jeg havde skrevet her. Hun drak et stort glas vand og skulle tisse, var elers fuldstaendig klar i hovedet..

Her til morgen har hun stadig feber, kan naesten ikke synke, har ondt i panden og oejenene og klager lidt over ondt i nakken, ringer til laegen nu naar de aabner kl 8

Tror ikke menegitis, maaske mere at det der gjorde ondt igaar i nakke/hals er en halsbetaendelse... Hun kan stadig ikke bukke nakken helt frem, men hun siger det er fordi det goer ondt i halsen, og saa kan jeg se hendes lymfer paa halsen er haevet meget op....

Ellers er hun helt klar i hovedet, ikke varmere end igaar, taler, ser TV, drikker og har spist lidt youhurt til morgen.

08-03-2012
schweizmor
schweizmor

undskyld hvis jeg skræmmer dig eller nogle andre, vil ikke male fanden på væggen....men få tjekket Jeres unger når de har høj feber og er nakke og ryg stive..... Bare for en sikkerhedsskyld. Hilsen mor1973, som lige nu igen savner sin søster og som ALDRIG vil glemme min fars skrig en tidlig morgen for mange år siden.....

07-03-2012
mor1973
mor1973

jeg ville få hende tjekket. Jeg mistede desværre min storesøster for mange år siden af meningitis. Hun kom hjem fra skole og var utilpas med høj feber. Mine forældre tolkede det som influenza og hun kom ind i seng. Min mor tjekkede hende inden hun selv gik i seng og da var hun varm, men klagede ikke. Næste morgen fandt min far hende død i hendes seng kun ti år gammel..... Død af meningitis.Skræmmende historie ved jeg godt, men desværre sand. Jeg er idag nok overhysterisk når mine unger er feber syge og vil hellere tjekke dem ti gange for meget end en gang for lidt. Rigtig god bedring....

07-03-2012
mor1973
mor1973

Aah nu faar jeg det helt daarligt :(

Kl er jo mange hernede nu og hun sover fint... Skulle jeg mon vaekke hende ?

07-03-2012
schweizmor
schweizmor

Jeg talte med laegen, som ikke mente hun loed syg nok til det... Hun ville vaere mere slatten hvis det var menegitis.

Nu sover hun soedt (i min seng) og saa maa vi se hvordan har hun det imorgen :)

07-03-2012
schweizmor
schweizmor

Praecis Libra, maler jo fanden paa vaeggen med det samme... Fandt faktisk et nummer, ringer dertil nu :)

07-03-2012
schweizmor
schweizmor

tror ikke de har en laegevagt hernede, men ringer lige til en veninde og sporger (hun har boet her i 10 aar og ved det meste )

07-03-2012
schweizmor
schweizmor

Det taenker jeg jo ogsaa ... Men hvis det er det, er man saa meget daarlig ?? Eller er det alm influenza skidt tilpas ??

07-03-2012
schweizmor
schweizmor
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...