Myklemyr, hvordan går det?

Fik du sygemeldt dig og har du ringet til fagforeningen? Krammer til dig.

07-03-2012
Lykken
Lykken

Jeg skal nok...........prøve i hvert fald!! Synes det er svært at være super-ego :o/

07-03-2012
Myklemyr
Myklemyr

Pas nu godt på dig selv og mærk rigtig godt efter, hvad der er bedst for dig.

07-03-2012
Lykken
Lykken

Ingen tvivl om, at det hjalp at få læsset af herinde.

Men jeg tager også mig selv i flere gange dagligt bare at falde hen, sidde og glo og slet ikke kan finde gejst, motivation eller interesse for mit arbejde og menneskerne omkring mig. Synes mine øvrige kolleger har en støjende og latter adfærd......

Jeg tror desværre også selv, at det er en stakket frist, og at det hele vender tilbage. Uanset så søger jeg den smule, der er at søge, for jeg vil væk. Og fra 16/4 er der så en rokade i personalet, der bevirker, at jeg skal til at være sammen med min TR - og hun kan simpelthen pisse mig af :o( Hun synes selv alting og især hende selv er skideskægt, snakker og snakker men udretter ikke rigtig noget - og så sladrer hun enormt meget med vores AMR (som jeg er kollega med nu), og jeg føler SÅ meget, at de taler om mig (ud fra, at al samtale forstummer, når jeg dukker op, måden de ser på hinanden på osv.).

Måske er en sygemelding det bedste i en periode, men jeg ved også hvor ilde set, det er. Og jeg har da slet ikke lyst til at starte op igen efter en sygemelding pga. stress!!  AAAAARGHHHH!!

Og tak igen - har dig jo både på FB og MSN ;o)

07-03-2012
Myklemyr
Myklemyr

Det har da nok lettet lidt at få talt lidt ud herinde og derfor går det måske bedre disse dage. Jeg er bare bange for, at det hurtigt vender til det værre igen. Det håber jeg virkelig ikke, men jeg vil råde dig til at tage en uforpligtende samtale med din fagforening. Bare så du ved, hvilken hjælp der er at hente, hvis du skulle får brug for det.

Måske er du stresset, måske er der andre årsager til at du har det så skidt. Håber din læge lige checker fysiske årsager samtidigt.

 

Endnu en stor krammer skal du have. og hvis du vil snakke, så ved du hvor du kan fange mig.

07-03-2012
Lykken
Lykken

SUK, skrev lige et langt svar, og blev så smidt af Libero *GRRRR*

Tak for din omsorg, Jeanita!!

Må desværre svare nej til begge spørgsmål, og underligt nok har denne uge (eller de 3 dage, der er gået) været rimelige. Mone to nærmeste kolleger har talt til mig, også om ikke-faglige ting - det har de elelrs ikke praktiseret siden nytår!!

Så er det jeg tænker, at jeg nok også bare er en piv-skid, der skal tage sig sammen, for det hele er nok slet ikke så slemt, jeg er bare vag og nærtagende......

Jeg har fået tilsendt et skema fra lægen vedr. depression/stress, det har jeg udfyldt og returneret, så nu venter jeg spændt på svar fra hende - helst i morgen, for hun har fri fredag!!

Jeg aner hverken op eller ned, jeg er mega, mega træt, når jeg kommer hjem (mere en under mine graviditeter!!), har ikke noget overskud og tæller nærmest timerne til ungerne skal i seng, så jeg bare kan sidde her. Det er fandme ikke i orden!! Min lunte er også ekstrem kort, og små ligegyldige ting irriterer mig grænseløst :o(

Når jeg har svar fra min læge, håber jeg, at vi i fællesskab kan lave en eller anden plan. På en måde vil jeg gerne sygemeldes, så jeg kan koble helt fra og forhåbentlig finde noget andet (men det er ikke så nemt), men på den anden side, så ved jeg sgu ikke............Nok fordi jeg aldrig havde troet, at JEG ville ende herude. Synes det er så svært at sige "Hey, jeg er så sygemeldt nu, for jeg har stress" - et brækket ben kan man forholde sig til, men det her - synes jo på et plan det får mig til at fremstå doven og ugidelig :o(

Igen, tak for din omsorg og krammet :o)

(Og nu kopierer jeg lige det her, inden jeg sender, i tilfælde af, at jeg bliver smidt af igen !!)

07-03-2012
Myklemyr
Myklemyr
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...