Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Ja denne gruppe kommer jeg så under nu :(

Jeg har jo mine 3 børn... Stephanie med en anden mand.. Og så tobias og Cecilie med min kæreste... Tobias bliver i næste uge flyttet til en børnehave for speciel krævende børn.. Og Cecilie er de ved at lave tests på... De tror måske at begge børn har noget ADHD.. og så at tobias måske har noget autisme.. Lige nu er vores verden væltet helt på hovedet med prøver, undersøgelser, sygehuse og tests HELE tiden... Øv hvor er det bare svært at være mig lige for tiden syns jeg - og enddu værre med mine børn :(

07-03-2012
Tinylover
Tinylover

Tobias flytter børnehave fordi han kræver for meget, han kræver 1/1 pædagog, og det har kun special børnehaven mulighed for ! Tobias er ikke en glad dreng der hvor han er nu, han kan ikke finde ro i sig selv og sin egen krop ! Og de magter ham ikke ! Og for 14 dage siden, var han ved at kvæle en lille pige pga sin ubetænksomhed ! Tobias har flere diagnoser, nu skal de bare findes frem , og udredes

08-03-2012
Tinylover
Tinylover

måske holder det op med at virke fordi jeg personligt synes det er for kort forberedelses tid for et lille barn (i bhv). Men hvis det virker for Jer er det jo fantastisk.

08-03-2012
SMilla0400
SMilla0400

frimor: jeg ved ik om I gør det - men forbered ham på at han skal slukke om 5 min - sæt evt et æggeur. Det virker her i perioder.

08-03-2012
SMilla0400
SMilla0400

Jeg vil skynde mig at sige at jeg aldrig ser en diagnose som en stempling eller noget negativt nej faktisk blir jeg glad og lettet over at få noget konkret om ham så kan han hjælpes rigtigt derfra. Tænk positivt. Det er ingen skam at være i den her kategori !!

08-03-2012
SMilla0400
SMilla0400

Vil sige som myklemyr at det ka kun blive nemmere med en diagnose. Det er hårdt fordi det er et slag i hovedet på dig. Men du står også stærkere mår du har papir på en evt diagnose på dine/dit bø(a)rn.
Vi er selv i gang ned en udredning (+to forsknings forsøg) på Nicolai. Her er mistanken også ADHD

08-03-2012
SMilla0400
SMilla0400

Kram til dig, det lyder som en hård tid.

Men jeg tænker også, at det er godt, at der er fokus på børnene og at der bliver gjort noget. Når I har vænnet jer til tanken, så tror jeg, at alting bliver lidt nemmere, når en diagnose er af- eller bekræftet.

Pøj pøj med det hele.

07-03-2012
Myklemyr
Myklemyr
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...