Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

problemer med min søns far.

hej. jeg har nu været enlig med min søn siden december. jeg nyder det nu. (: men altså, har et problem. føler ikk rigtig min x gider hans søn.. han har set ham under 1 time på 2½ mdr. jeg sys det er for lidt.. altså, mener han er en dårlig far, fordi hans venner er vigtigere. han vil have ham hver 14,. dags. men jeg har nægtet. manden bruger sine penge, inden 1½ uge. og han har et hash misbrug, og ved han er begyndt at ryge det skidt indenfor i vores gamle hus. og så kan han ikk forstå, jeg ikk vil have han får vores søn hver 14. dag. min søn er 8 mdr og 1 dag nu. hvad kan man gøre, for at han evt vil komme og se hans søn mere ? har prøvet at snakke med hans mor om det, men hun siger jeg bar skal give ham tid.. men sys han har haft rigelig tid, det var ham der var mig utro.. bustede ham selv med at ligge med en anden dame i min seng, en dag da jeg kom hjem. vi havde aftalt, at han skulle komme igår, men han dukkede ALDRIG op..

08-03-2012
shiimone
shiimone

hellegaard ; det med pengene er jeg godt klar over. det jeg mente med det var at hvis han vil have ham hver 14. dag. (som jeg ved han ikk kommer til) så duer det jo ikke at, han har brugt alle sine penge når der er gået 1½ uge. min søn skal jo have morgen-middag- og aftensmad. + mellemmåltider. nej jeg vil heller ikk tvinge ham. sys bar han løber fra hans ansvar. han sys hans søn var dejlig de første 3 mdr, men så fandt han åbenbart ud a hvad det indebar. altså ikk at han ikk sys hans søn er dejlig nu. du ved hvad jeg mener ?

nettenus21 ; argh, jeg er 21 år, han er 29.. så ja jeg er måske ung, men er han ikke!

resten ; ja har overhovedet det med statsamtet, for jeg står stærkest. men gider ikk lige til at bøvle med det lige nu.. det tager vi om 6-8 mdr. for der er han inde og sidde (ikk noget voldigt). men min søns gamle sundhedsplejerske og min gamle sagsbehandler fra familierådgivningen ved det hele, så de vil til en hver tid hjælpe mig hvis jeg skulle i statsamtet..

08-03-2012
shiimone
shiimone

ja det er noget hø.... men du kan ikke tvinge ham til at se hans barn.

Jeg sidder selv med en datter som ikke ved at hun har en bio far et sted derude. Han har fravalgt sine 3 børn.... så de har ikke set ham siden jul 2009.

Jeg har gjort mit og det var ikke godt nok. Stadig ingen kontakt.

Der er ikke noget og gøre.. synes du skal nyde tiden med din søn og så må faren jo når han en dag har trang til det henvende sig.

08-03-2012
Nettekob
Nettekob

Jeg ville gå til statsforvaltningen....

Hans penge forbrug kan du ikke blande dig i, men tag en snak med statsforvaltningen, og få noget samvær stablet på benene..

Selvom han ikke har vist interesse er han stadig hans far og syntes ikke man skal bede ham blive væk, men give sig selv luft..

Jeg tror jeg ville give ham besked om at jeg kontaktede statsforvaltningen og derefter sige at han er velkommen til at besøge jer når han har lyst, mod han lige ringer i forvejen så du er sikker på du er hjemme også ellers lade det ligge lige nu..

Du stresser dig selv ved hele tiden at bede ham komme og blive skuffet når han ikke kommer og lign..

Tag en dyb indånding hvor svært det end er..

Skide surt at finde kæresten i seng med en anden, det er vi helt enige om, at det ikke bare er noget man kommer over...

I lyder unge...

08-03-2012
nettenus21
nettenus21

Puha det må ikke ha været rart ar komme hjem til! Jeg ved som ikke rigtigt hvad du lige kan gøre for at han kommer noget mere men jeg sys da det luder lidt som om både du og din søn er bedre uden ham.. Hvis det var min mand og jeg der gik fra hinanden og han ikke kom og så børnene mere ned en gang hver 2. måned så tror jeg nok jeg havde bedt ham om helt at holde sig væk...

Held og lykke med det hele! Jeg håber i finder ud af det..

08-03-2012
Addie
Addie
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...