Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Ja er nød til at ligge det i følsomme...

Vi venter os som sagt en lille efternøler, men følere mig ret presset pt, vi har 2 skønne prinsesser på 9 og 6 år, som vi elsker overalt. Men er såååååååå træt af at hører ja så skal i vel have en dreng denne gang, øhhhhhh det ved vi så ikke, og er jo ikke noget vi selv bestemmer, klart vi helt vildt gerne vil have en Silas ingen tvivl om det, kunne være sjovt med en dreng, men igen vi kan ikke selv vælge. Og hører den så mange gange at den der dreng bliver bare mere og mere et ønske fra vores side af også, og det ønsker vi ikke, da vi bare gerne vil have et sundt og rask barn, om det så bliver en pige igen er lige meget. Men klart dreng er da et plus, men vi er klar over pigen er en mulighed og nu begynder den der øv føelse bare at komme , hvis nu han ikke kommer som en dreng. Det ønsker vi bare ikke, men vi lader os påvirker alligevel af folks kommentarer, selvom det ikke burde. øv øv øv øv øv øv øv øv øv øv glæder mig til kønscanning i uge 15, så vi kan få fred for folk.

09-03-2012
jennifer
jennifer

Ej hvor træls,at folk tror de har ret til at presse sådanne spådomme ned over hovedet på en.. 

Vi vidste ik med sikkerhed om det blev en pige eller en dreng, da jeg ventede mig,men jeg tror at min kæreste håbede at det var en pige.. de er 3 brødre med psykiske diagnoser i hans familie og snakken kom kort omkring risikoen for arvelighed.. Og det at drenge oftere får de diagnoser,som er i hans familie..

Når vi en gang er klar til nummer to,så tror jeg ikke han tænker så meget over det mere,da han jo kan se,at vores datter er helt som hun skal være og vi har jo fået noget erfaring.. ;)

Er sikker på at I får et skønt og helt igennem fantastisk barn,hvad enten det bliver en dreng eller en pige!!

09-03-2012
MissRock
MissRock

da vi ventede vores først barn og jeg var ret langt hende var vi ude og køre i taxi i roskilde og ja tani manden var ad anden oprindelse ind dansk og han spurte til hvad det blev vi fortalt rigtigt glade at det var en pige han kikke dybt bedrøvet op os og var helt kedaf det på vores vejne og vi kunne jo altid prøve igen . Jeg var i chok men ja bare de er raske så skal man være utrolig glad . er nu lykkelig fo et barn af hver køn men ville os havde været skønt med 2 af samme :)

09-03-2012
delfinen
delfinen

Har også 3 piger og har været turen igennem.

Må egentlig sige at jeg faktisk ønskede endnu en pige til sidst i graviditeten, da vi var blevet enige om at bruge et af de tidligere diskuterede pigenavne og jeg synes da det ville være synd hvis alt vores pigetøj ikke skulle genbruges :-D

Men vi hørte den også tit, jamen så må vi da håbe det bliver en dreng....  Ja faktisk så meget at jeg indimellem var ved at føle mig smittet af det ønske og ville føle det ikke var godt nok hvis det var pige nr 3. der kom.

Den jeg blev mest harm over, var  at min mand fik at vide på arbejde at han skyldte kvajebajer... NØJ det skulle de lige have sagt til mig, så var de sgu selv blevet til en flok piger...

09-03-2012
heidibuhl
heidibuhl

Vi er som sagt glæde uanset hva køn, og er selv ret sikker på en pige denne gang, så ikke noget der, kan ikke skrive hvordan det er jeg mener, vil gerne have en dreng KLART men pigen er velkommen hvis det nu ikke bliver en dreng.

 

Kønscanning er ikk for andres skyld helt og adelses vores egen, vil vide kønnet som ved pigerne også, elsker at have styr på det.

09-03-2012
jennifer
jennifer

Jeg tro jeg ville melde ud når folk spørger om det er en dreng... Nej der kommer endnu en pige... så i der får lukket munden på folk. Ikke at i så har ret.. men det kan vel give jer lidt fred.

Jeg har så ikke selv oplevet det på den måde da jeg har skiftevis, pige, dreng og pige... men jeg kan da godt huske at der var lidt snidder... for det ville jo være dejligt hvis barn nr 2 blev en dreng... og det gjorde det så også, men det fik mig ikke til at vælge en kønsscanning af den grund. jeg har på intet tidspunkt fået en kønsscanning men har hver gang drømt kønnet mens jeg var gravid og det passer ved dem alle tre.

09-03-2012
Nettekob
Nettekob

Så prøv at fortælle dig selv at det er en pige så du kan vende dig til tanken.. Så bliver du ikke skuffet hvis det er en pige og er det så en dreng så bliver i jo alligevel glade for det;(

09-03-2012
Addie
Addie
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...