Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

svinehjerter og kyllingehjerter til gravide?

Hej alle.. Mig og min kæreste har købt ind til noget lækker gryderet i morgen som udover champignon, løg osv.. skal bestå af kylling, bacon, pølser, rådyr kød og svine og kyllinge hjerter. Det glæder vi os til at sku spise men jeg er bare lidt i tvivl om det er godt eller ikke er så godt for mig at spise hjerter når jeg er gravid?? Jeg ved man ikke skal spise lever som gravid men må man spise hjerter? Det ville være rart at vide om man ka spise det med go samvittighed og svinehjerter er nu noget jeg holder utrolig meget af.

10-03-2012
ISSA3
ISSA3

forresten så kan man også komme noget rødvin i..

12-03-2012
ISSA3
ISSA3

super. tak for jeres svar. Det lyder godt. Vi har desværre ikke nogen opskrift på retten da det er en vi selv finder på. Min kæreste er altid go til hurtigt at mikse noget sammen. Men ellers ska der vist løg og champignon i, måske også lidt gulleødder, en bullion, forskelligt kød hva man nu har lyst til, og så ska det stå og simre i nogle timer så det blir dejlig mørt.

11-03-2012
ISSA3
ISSA3

Leveren tager sig jo af affaldstoffer.
Det gør hjertet ikke, så det kan uden tvivl kun være BEDRE end lever. - Og selv lever må du godt spise i begrænsede mængder.

Jeg har selv nydt en god omgang svinelever i min graviditet, så håber da, jeg er rigtigt på den ;-)

11-03-2012
Mama-K
Mama-K
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...