Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hej myklemyr

Jeg sad lige og tænkte på dig*S* Hvordan går det med dig og er du igrunden blevet sygemeldt:/ KRAM Jannie

10-03-2012
janniesevik
janniesevik
Barn på 3 år og 6 måneder

Puh, jeg sender da også lige et kram i din retning. Jeg kan godt forstå, at det virker uoverskueligt at skulle af sted i morgen. Jeg håber, at din dag bliver god trods alt. Og ellers så er det vist bare at tale med lægen igen, for du kan ikke fortsætte på den måde.

11-03-2012
Lofl f
Lofl f

Tak tak tak, hvor er I søde *SS*

Må indrømme, at nu hvor weekenden er slut, så er det virkelig en ny uge, er TRUER.....Tænker meget på, hvad dagen i morgen og ugen skal bringe på job, hvordan de andre er, hvor trist jeg vil være osv. Har også brugt alt alt for meget af min weekend på at tænke på arbejde - det er bare ikke i orden!!!

11-03-2012
Myklemyr
Myklemyr

Dejligt at høre at du er i dialog med lægen og at det er en mild form for deprission og stress,det betyder jo at det var rigtig godt at du tog dig selv alvorlig og at der nu bliver taget hånd om dig:)

super flot at du handlede,jeg håber at du snart finder et arbejde,hvor du kan trives og hvor de sætter pris på dig:))

Husk stadigvæk at føle efter,hvis du får det dårligt igen,skal du altså ikke tøve med at sygemelde dig,du skal passe på dig selv........

Kram Jannie

11-03-2012
janniesevik
janniesevik
Barn på 3 år og 6 måneder

Tror på ingen måde at det er dig den er gal med. Masser af kram til dig. Håber at du meget snart får et andet job, så du kan komme væk fra det sted. I mellemtiden håber jeg at du sammen med din læge finder en løsning, så hverdagen bliver tålelig.

Du ved hvor jeg er og du ved at jeg gerne lytter...

10-03-2012
Muster
Muster

Hej Jannie - tak for dine tanker og omsorg :o)

Jeg er ikke blevet sygemeldt, men er i dialog med min læge (elsker net-konsultation!!). Jeg har udfyldt et skema samt beskrevet hvordan jeg har det, og udfra det mener hun, at jeg har en depression i den 'lette ende af skalaen' samt er noget stresset. Fik hendes svar i går, så der er ikke handlet yderligere på det endnu. Hun foreslår så, at jeg skal gå til min leder og få aflastning i hverdagen, men da jeg arbejder på et dagtilbud for voksne udviklingshæmmede er det ikke just en mulighed - vi er 'på' fra vi kommer til vi går, de forstår jo ikke, at jeg ikke lige kan stå til tjeneste.

Denne uge har så faktisk været rimelig - mine kolleger har da talt til mig, men jeg føler ikke, at min mening og måde at gøre tingene på, falder i deres smag......Men så kommer alle tankerne om, om det bare er fordi jeg er en tudetøs, der tager alting for nært og personligt, om det bare er mig, den er grundlæggende gal med osv. :o(

Nu afventer jeg lægens udspil, så må vi se, hvad der sker. Jeg skal derop med Malou på onsdag til 4 års undersøgelse, måske vi lige kan ta' et par minutter eller 5 der ;o)

Igen, tusind tak for dine tanker!! Det varmer altså ubeskriveligt, at fremmede mennesker tænker på én *SS*

Knus Sanne

10-03-2012
Myklemyr
Myklemyr
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...