Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Åhh håber i kan give mig et godt råd

jeg har ikke haft min mens sidste mdr og skulle have den for en uges tid siden men den er ikke kommet og det ville jo ellers være positivt hvis jeg så bare havde haft sex siden forrige mens men det har jeg ikke pga arbejde, sygdom osv... så derfor min store bekymring hvorfor dukker den så ikke op? har haft mens smerter men det er gået i sig selv igen og der ikke dukket noget op nu tænker jeg straks sygdom og alt muligt møg:-( tog en test men den var selvfølgelig negativ men det havde jeg gættet,,,, håber på et svar!!!

10-03-2012
muz
muz

min er os meget ureglmessige efter jeg holte på p piller har jeg ik taget i over 2 år nu men den kommer og går som den vil og har desvære oplevet af få syster og alt muligt møj derefter har den haft sit selt eget liv så ireterene men forbi lægen en tur

11-03-2012
delfinen
delfinen

Jeg antager at du ikke er på p-piller eller lignende?

I så fald: Netop de ting, du siger har været grund til at du ikke har haft sex kan være præcis samme årsag til at du ikke bløder. Kroppen reagerer på stress og hvis du føler dig presset eller nervøs - eller måske bare tænker for meget på om din mens kommer - så kan den simpelthen få mens'en til at udeblive.

Hvis du føler dig afslappet, glad og ikke er presset eller nervøs (men det tror jeg nu, du er?!) - så synes jeg, du skal snakke med lægen.

10-03-2012
Mama-K
Mama-K

Om ikke andet snak med din læge

10-03-2012
forte
forte
Barn på 3 år
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...