Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hvad bringer dagen ?

Jeg har ryddet op, ordnet gulve, jeg er lige kommet tilbage fra indkoeb af gaver til mathilde's foedselsdag i naeste uge :) Nu slapper jeg paa sofaen, i eftermiddag skal vi lave lektier, og ellers er der ingen planer :) God dag til jer alle

11-03-2012
schweizmor
schweizmor

Det var egentligt ikke fordi vi rigtigt havde nogen planer. Men min mand fik et jag i lænden i fredags, da han bukkede sig ned, og han har stadig meget ondt, så han næsten ikke kan sidde eller ligge ned. Og drengen har ikke spist eller drukket noget og været med pirrelig, så han er nok temmelig sløj. Nu er han kommet ind og sove, og så ville jeg gerne se en film med min mand, men han vil hellere se fodbold :(

11-03-2012
Lofl f
Lofl f

Skal i fakta senere i dag og have hentet ældste datteren hos en veninde..

Ellers har jeg lidt tanker om måske at bage en kage..

Taskerne til diverse pakkede jeg i fredags, så det skal jeg ikke tænke på, men der er nok noget tøj der skal ligges sammen og på plads (som altid :)

11-03-2012
nettenus21
nettenus21

Så lidt som muligt gider intet, så rod må være rod, kvalmen har bare overtaget på mig konstant, då det gør energien er i bund.

11-03-2012
jennifer
jennifer

Her er jeg ved vasketøjet og en kop te.

Så skal jeg have bagt div brød så der er til den kommende uge. Min søster kommer efter de ting af hendes der er blevet opbevaret hos os, mens hun ikke har haft et sted at bo. Så skal der laves madplan samt indkøbsseddel, og så skal der nok lige handles ind når manden kommer hjem fra arbejde. Så skal der sengetøj på og ellers bare slappes af....... håber jeg.

I må alle have en super dag i det her flotte vejr

11-03-2012
forte
forte
Barn på 2 år og 11 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...