Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hjælp, ikke gift, men hvad hvis der sker noget med en af os?

Hej alle jer skønne kvinder derude, håber at der er nogen der kan hjælpe mig lidt på vej. Min kæreste og jeg har en søn på knap 7mdr og jeg har tænkt at vi skal jo også giftes en dag og bl.a. bl.a.... Vi har været sammen i knap 9 år, så det er ikke noget hastværk har faktisk også været forlovet i over 8år. Nu har jeg så endelig fået ud af min kæreste at skal vi giftes så er det på rådhuset uden familie eller noget og intet fejren af dagen. For det er jo kun for min skyld! Hvilket er meget hårdt for mig for det er en stor drøm der ville gå i opfyldelse, kunne godt acceptere rådhuset, men så have mulighed for at fejre det, men dog helst med en mand der også gør det for sin egen skyld;-( Så kommer spørgsmålet så, da vi ikke er gift og har barn sammen, er der vel noget vi skal sikre, evt testamente m.m. Er der nogen der ved hvad man skal gøre, eller må jeg bare gribe telefonen og kontakte en advokat for hjælp? Og ved i hvad der sker hvis nr 2 barn kommer ind i billedet? Skal man så lave det en gang til??? Håber nogle kan hjælpe, så jeg i det mindste kan få lidt ro på det område. Knus

11-03-2012
milla81
milla81

Kommentarerne er fjernet af forfatteren.

11-03-2012
milla81
milla81

Tak for jeres svar. Måske det bare bliver til rådhuset, syntes bare det er svært at gøre uden familen man holder af. Er nok meget familiær og tæt knyttet til dem, og har siden min kæreste om mig mødtes, drømt at blive gift med ham, ikke noget stort fint bryllup, men trods alt en fejring af begyndelsen.

Vi har hus og lån sammen og har haft det længe uden at sikre hinanden, men syntes bare at det efter vores søn er kommet til, er ekstra vigtigt at få gjort.

Ved bare ikke hvordan jeg bare skal acceptere at vi smutter på rådhuset og så lader det være det. Bare tanken om at skulle fortælle det til mine forældre bagefter, er ikke noget jeg vil se frem til.

11-03-2012
milla81
milla81

Jeg kender ikke de præcise regler, men det er noget med, at hvis en af jer dør og I ikke er gift, så er jeres barn/børn enearving(er). Kæresten arver altså ikke noget. Og - hvis jeg husker rigtigt - så er det hele bundet til barnet er 18 år. Det kan betyde en rigtig svær tid for den efterladte, specielt hvis I har lån eller lige købt hus eller lignende.

Her blev vi gift ved en tur på rådhuset for at sikre hinanden. I kan jo smutte på rådhuset, så det er ordnet, hvis altså din kæreste lover, at I holder et stort bryllup når det passer bedre ind i jeres planer. Jeg fornemmer i hvert fald, at du gerne vil fejres. Ellers er I vist nødt til at kontakte en advokat.

11-03-2012
Lofl f
Lofl f
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...