Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Står uden noget - Har ingen forsikring ?!

Ved ikke helt hvordan jeg skal forholde mig til det, syntes det er med blandede følelser når jeg hører om følgende: En mor på 19 år havde ingen forsikring og står nu uden noget med en lille dreng på 3 mdr. Som hun selv siger, citerer: "Jeg havde tænkt over det, men du skulle prøve at være enlig mor, der er så mange ting, man skal. Jeg er flyttet, har en faderskabssag kørende og jeg skulle holde barnedåb. Jeg har bare ikke fået tegnet den forsikring" Er lige blevet spurgt af en gammel klassekammerat som bor i Esbjerg om jeg vil donere noget til hende og hendes søn. På den ene måde vil jeg gerne men på den anden måde ikke. Det må være så hård og ubeskriveligt at stå der uden nogen med en lille dreng, men på den anden side er man voksen nok til at få barn er man også i mine øjne forpligtet til at få styr på bl.a. nødvendige forsikringer. Tør ikke tænke på om hun så heller ikke har en forsikring på hende selv og hendes søn. Hun er desværre ikke en eneste jeg har hørt om som står uden noget efter en brand, da folk ingen forsikring har og forstår det ikke... Ved ikke om emnet har været oppe før, men hvad mener I om det og ville I hjælpe ?!

12-03-2012
IreneI
IreneI

det er sådan dumhed ikke at ha forskring, man kan ved rigtig mange forskring selskab gør sådan at man betale et lille beløb hver måned så er man fri for en stor regning en gang om år, og det også nemme at overskud et lille beløb hver måned

12-03-2012
gotulle
gotulle

Ja forsikringer er dyre men nødvendige som så meget andet her i livet også er der måske noget andet man kunne spare på men jo forskelligt hvordan man prioritere..

Men jeg turde ikke at vælge mine forsikringer fra, hvmen ved hvad dagen imorgen byder og ville derfor ikke komme i sådan en situation og er stadig splittet om bør hjælpe eller ikke. For hvor skal man hjælpe og hvor skal man ikke, skal man så også hjælpe den fattige gamle mand som bor længere henne ad gaden som selv skal betale rengøring mm. og derfor ikke har meget tilbage at leve for. Syntes det er svært og kan stadig ikke forstå man tør leve uden en forsikring selvom det er en dyr post...

12-03-2012
IreneI
IreneI

Da jeg stadi boede hjemme havde min far og stedmor heller ingen forsikring, så da huset desværre brændte stod jeg uden noget som helst, så jeg ved hvordan det er at være i hendes sko, heldigvis havde vi ingen børn sammen den gang..

 

Jeg ville hjælpe dem hvis jeg kendte dem, og var det en en veninde kendte så ville jeg også hjælpe, jeg ville ikke begynde at formane, men blot hjælpe..

Da jeg selv stod uden noget, var der ikke ret mange, udover min nærmeste familie som hjalp mig..

Så som sagt ville jeg hjælpe hvis der var nogen i min omgangskreds som kendte vedkommende...

12-03-2012
nettenus21
nettenus21

Forsikring er noget af det sidste jeg ville spare på... så hellere undlade og have 100 tv-kanaler i en stor tv-pakke.

Jeg opdagede selv til stor irration at min ex-mand, selv om han havde lovet det ikke havde sat alle 3 børn på en ulykkeforsikring... så det var noget af det første jeg fik gjort da jeg fandt ud af det efter vi blev skilt. Kun den ældste var med på en forskiring. De to yngste var ikke og jeg opdagede det da den ene var 3 år.

12-03-2012
Nettekob
Nettekob

Dette er tal fra april 2008 og er overrasket over hvor mange som tør leve livet uden forsikring

"Knap hver ottende hustand herhjemme er ikke forsikret mod brand og andre  ulykker i hjemmet"

12-03-2012
IreneI
IreneI

For dem som så gerne ville hjælpe, ville I også hvis hun bare havde været sig selv en ung pige på 19 år uden barn ?!

For tror mange bliver grebet af det fordi der er et lille barn indblandet og tror det er hvad jeg selv gør også. For hun er bestemt ikke den eneste som står i sådan en situation, så hvem skal man hjælpe og hvem skal man ikke, kan jo ikke hjælpe alle...

12-03-2012
IreneI
IreneI

Jeg ville da hjælpe. Jeg ved godt, at det er forfærdeligt dumt ikke at tegne en forsikring, men omvendt... nu har hun fået den lærestreg, og hun skal nok sørge for at have sine forsikringer i orden fremover.

Jeg ville lade være med at være formanende, og så vælge at hjælpe. Husk, at det går ud over den lille dreng også, og det er derfor, at jeg ville hjælpe. Det er virkelig en frygtelig ulykkelig situation at stå i.

12-03-2012
Bruxmor
Bruxmor

Havde det været en jeg kendte havde jeg nok hjulpet, men vedkommende havde så også fået besked om at få tegnet en forsikring og skulle også nok fortælle vedkommende hvad jeg mener at leve uden... For kan ikke forstå man ikke sikre sig selv og slet ikke når der også er barn/børn indblandet...

12-03-2012
IreneI
IreneI

Lige på det punkt er jeg også splitet. Hvis det var en jeg kendte og jeg havde noget jeg ikke brugte mere... Så måske ja.... Men er ikke helt sikker på det, hvis det drejer sig on en jeg ikke kender eller hendes familie. Men det at man ikke har en forsikring..... Især når der er børn indblandet.... Det kan jeg ikke forstå...... Mener at det er det sted der ikke må spares væk.

12-03-2012
forte
forte
Barn på 3 år
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...