Nu rykker jeg endelig over i denne kategori :-D

Efter en spontan abort i december, er der endelig lidt lykke i det lille hjem :-) Har i weekenden taget negative tests, selvom min krop har fortalt mig at det var anderledes. I dag har jeg taget en test, og den var svagt positiv ( taget med eftermiddagsurin ) Så håber på en tydeligere streg i morgen tidlig :-D Jeg er rigtig glad, men stadig også lidt nervøs for om den lille grønært bliver siddende denne gang :-S En ting er helt sikkert, det er, at vores datter ikke får noget at vide før nakkefoldsscanning.

12-03-2012
julebaby
julebaby

Tak for det konstruktive svar MsWhite :-)

Jeg kan nu ikke holde familien hen til efter nakkefoldsscanningen, de glæder jeg mig for meget til ;-)

Og hvis det går som sidst, så kan jeg ikke skjule det når jeg når uge 8, der hoppede jeg i ventetøjet sidst :-S Jeg håber jeg kan gemme mig i en stor kittel i min prøvetid, og så fortælle det derefter :-)

Min datter skal dog IKKE vide noget før efter 1. scanning, for hun vil SÅ gerne være storesøster, og hvis der så er et eller andet galt, så ville det knuse hendes verden.

14-03-2012
julebaby
julebaby

Tak piger :-) Jeg håber også det kommer til at gå problemfrit denne gang :-)

Med vores datter blev jeg sygemeldt med bækkenløsning da jeg var 4 mdr henne, og det ønsker jeg IKKE denne gang.

Desværre er jeg også lidt i dilemma omkring mit arbejde. Jeg er fastansat, men i tidsbegrænset stilling, og det betyder desværre også, at jeg ikke får løn under barsel, men "kun" barselsdagpenge, så vi kommer dælme til at sidde hårdt i det økonomisk, men hvad... vi løser det jo nok alligevel :-)

Jeg er også nødt til at vente med at fortælle det til dem, indtil min prøvetid er overstået, så jeg ikke bliver fyret ( ved godt de ikke må, men kunne godt forestille mig at det kunne ske alligevel )

12-03-2012
julebaby
julebaby

Tillykke håber alt kommer til at gå godt

12-03-2012
forte
forte
Barn på 3 år og 11 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...