Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Update på mine øjne :0)

Mine øjne er lidt sløret lige nu, og jeg har lidt ondt i hovedet, lige over øjenbryne. Det er som om der sidder lidt skidt mine øjne. Fik laser operation kl 14.00 i dag. Det var lidt ubehageligt til at starte med, hvor jeg fik noget lokalbedøvende dråbet i øjene og jeg fik et instrument presset nedover øjet, det trykker temmeligt meget rundt om øjet. Men selve laseren mærkede jeg ikke noget til. Jeg kunne se lægen arbejede med mine øjne, men jeg kunne overhovedet ikke noget mærke noget. Efter nogle få minutter var det hele overstået. Jeg rejser mig op fra briksen, døren står åben og jeg siger til sygeplejersken:" jeg kan se jakkerne nede i den anden ende"   Hun griner ad mig. Bagefter skulle jeg lige slappe af en halv times tid, i en lækker lænestol, med bene oppe på en skammel, og et tæppe over. Der var cola og chokolade også. Men øjne løb helt vildt i vand, det render bare... Her bagefter og de følgende dage skal jeg dryppe med en masse øjendråber. Jeg tror det er gået rigtig godt. Skal til tjek i morgen formiddag, og om tre uger og igen om tre måneder. 

12-03-2012
Pivdyr
Pivdyr

Tak for updaten.

Tillykke med dine "nye øjne", dem bliver du helt sikkert glade for.
Min mand øjne løb også meget i vand samme dag + dagen efter.
Her 14dg efter oprationen drypper han kun øjne meget få gange
på en dag, så det bliver hele tiden bedre ;o)

13-03-2012
Pumba66
Pumba66

Åh hvor dejligt. Jeg håber, at du aldrig kommer til at fortryde det! :)

12-03-2012
Lofl f
Lofl f

Tak.

Jeg er også imponeret over hvad man kan.

Jeg garantere for at det første jeg rækker ud efter i morgen tidligt, når vække uret har ringet er mine briller. Det har jeg gjort de sidste 28 år.

Det er en underlig fornemmelse hver gang jeg skal ud i badeværelset og dryppe øjne. Jeg har hovedet helt henne ved spejlet, det plejer jeg at have for at kunne se noget uden briller.  *lol*

12-03-2012
Pivdyr
Pivdyr

Hvor fedt :o) Utroligt hvad man kan i dag......... *SS*

12-03-2012
Myklemyr
Myklemyr

Tak skal du have.

Jeg kan sagtens se uden briller, det er lidt underligt ikke at have dem på.

12-03-2012
Pivdyr
Pivdyr
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...