Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Sebra lagersalg - er det noget ved?

Jeg kan ikke helt slippe tanken om, at jeg ønsker mig en Kili-seng. Men synes ikke, at jeg vil eller kan bruge så mange penge på seng.  En lille åbning kunne være en klædelig rabat, måske i form af en 2. sortering. Er her nogle som har været til Sebra lagersalg og er det muligt overhovedet at få fat på møbler? Hvordan er prisniveauet?

12-03-2012
Johannesmor
Johannesmor

Cboye: Absolut en mulighed. Synes bare stadig, at de er vældig dyre brugte.... Kunne da være fantastsik, hvis dine børnebørn skulle sove i mormors/farmors babyseng også :-)

01-04-2012
Johannesmor
Johannesmor

Morheidi: Der er nu også noget særligt over arvestykker. Det er lidt romantisk når sønnike har ligget i samme seng som far *S*

13-03-2012
Johannesmor
Johannesmor

Jamen det er i Esbjerg, og jeg "gider" ikke køre efter det, hvis det er et flop eller det slet ikke er muligt at købe møbler. 

Kan da godt købe et sæt sengetøj og en bamse, men kan også spare turen og betale fuld pris for det - og dermed ikke ha' brugt penge på benzin.

Andrea har pt en fairytale juniorseng, og den er bare rigtig fin... og lyserød ;-) Så den kommer nok ikke til at gå i arv, med mindre vi bliver overrraskede til fødslen.

13-03-2012
Johannesmor
Johannesmor

Ssssh!

12-03-2012
Lofl f
Lofl f

God ide Lofl ;-)))

De kaldes også lille-per seng eller Juno-seng.

12-03-2012
Johannesmor
Johannesmor

Jeg føler mig heldig, at jeg ikke aner hvad en Kiliseng er. Og jeg vil ikke google - så sparer jeg da de penge! :)

12-03-2012
Lofl f
Lofl f
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...