Update på stress....Indtil videre ;o)

Nå, så ringede konsulenten  fra fagforeningen tilbage - ved egentlig ikke hvor meget klogere jeg blev, men hun anbefalede, at hun, jeg og min TR mødes og snakker FORTROLIGT sammen om min situation. Der er så bare den detalje, at jeg ikke har 100% tillid til min TR.....Føler, at hun snakker om folk bag deres ryg og især sladrer med AMR (som er en af mine nærmeste kolleger, og som jeg slet ikke har fidus til for tiden). Dette møde skal dog først sættes i stand, når JEG er klar til det......Og konsulenten vil ringe til mig i løbet af ugen. Min læge kan lave en friattest (tror jeg det hed), så jeg er fuldtidssygemeldt i 4 uger - men jeg skal ikke bede om den, før min arb.plads beder om den. Jeg skal torsdag maile min leder om, at jeg er sygemeldt i hvert fald torsdag (i næste uge) med - så har jeg været ved lægen og er forhåbentligt lidt klogere. I mailen skal jeg så også spørge ind til, hvorvidt de ønsker lægeerklæring og hvornår.   Kæft jeg er smadret i mit hovede lige nu......Om en time skal jeg hjem til min mor, hun har bedt mig komme efter jeg sms'ede hende om min tilstand (magtede ikke at ringe). Hun har længe frygtet, at det ville ende sådan her :o( Så der går nok et par timer med masser af tuderi, synes sgu ikke jeg bestiller andet end at tude i dag :o(   Blot en update til dem, der stadig gider at læse om ynkelige mig :o(

13-03-2012
Myklemyr
Myklemyr

Zak, jeg prøver at blive afklaret med det, men indrømmer gerne, at jeg tænker meget på arbejdet, at de er vildt underbemandede, hvornår jeg mon bliver kaldt til samtale osv.

Hende fra fagforeningen sagde, at det bare skulle være et møde mellem dem, mig og TR.......Aner det ikke, prøver lidt at fortrænge det ;o)

Jeg gik til psykolog for et år siden pga. depression, og helt ærligt, det fik jeg ikke en dyt ud af, tvært imod, jeg var endnu mere forvirret og nede, når jeg gik derfra, så lige der, er jeg nok lidt afskrækket. Men som skrevet flere gange rundt omkring, så skal jeg til min læge på onsdag, og så må jeg jo tage snakken med hende om, hvad og hvordan.

Og tak for kram :o)

14-03-2012
Myklemyr
Myklemyr

Og lige en bøn til alle jer, jeg har på FB!! Vær søde ikke at nævne noget derinde, der er folk, jeg ikke er interesseret i ved det lige nu og her *SS*

13-03-2012
Myklemyr
Myklemyr

Sweetie - jeg kan prøve :o)

Helt konkret har jeg i en længere periode ikke følt mig tilpas og vellidt på mit arbejde - jeg er pædagog i en hønsegård, og pædagoger kan være et skrækkeligt folkefærd ;o)

Jeg har ikke følt, at jeg gad mit arbejde, jeg giver mig ikek fuldt ud til de tosser, som jeg nu engang holder så ufatteligt meget af.

På hjemmefronten har jeg været sur, opfarende, ked af det og pisse træls. Flipper ud over den mindste ting - ofte noget helt ligegyldigt. Jeg kan ikke huske, glemmer aftaler/ting, hvis ikke det er skrevet ned. Vores kalender virker uoverskuelig med de ting, vi skal/bør deltage i.

For et års tid siden havde jeg en mindre depression, som måske heller ikke er helt overstået.

I hvert fald skrev jeg til min læge, og bad hende sende mig de spørgsmål, jeg besvarede i forbindelse med depressionen. Jeg returnerede skemaet, og beskrev hvordan jeg har det og 'opfører' mig. Min læge kender mig meget godt, og hun ved, at når jeg råber vagt i gevær, så er der altså noget galt. Vi har så mailet frem og tilbage i en uges tid, og i går skrev hun så, at hun klart vil anbefale en sygemelding på foreløbig 4 uger - jeg skal så derop på næste onsdag, og så tager vi den derfra.

Jeg kan KUN anbefale dig, at du lytter til din krop og snakker med din læge - det er ufatteligt svært at erkende og acceptere, at man går ned, så langt er jeg slet slet ikke kommet endnu, men jeg er klar over, at jeg bliver nødt til at tænke på mig selv, selvom det er MEGA svært.

13-03-2012
Myklemyr
Myklemyr

Puha det lyder som en ordentlig omgang.

Må jeg have lov at spørge om du vil fortælle omkring hvordan du fandt ud af at du har stress?
Jeg går nemlig selv og frygter at jeg er måske er mere stresset end min krop kan holde til, så jeg ville sætte stor pris på hvis du ville dele din historie med mig.

13-03-2012
Sweetie86
Sweetie86

Tak Jeanita, det ved jeg, men søde du, mon ikke du selv har mere end rigeligt at se til!!!!!!!!!!!!!!!!! Kram lige tilbage til dig *S*

13-03-2012
Myklemyr
Myklemyr

Krammer til dig.

Du ved hvor du fanger mig.

 

13-03-2012
Lykken
Lykken

Jeg tror faktisk - hvis jeg sådan skal mærke meget godt efter og være helt ærlig overfor mig selv - at det her er mere længerevarende end jeg lige vil være ved. Når jeg ser tilbage på de 3 år, jeg har været ansat, så har det ikke været andet end omstruktureringer, manglende personale, manglende ledelse mv.

Oven i var vi for et år siden i familien ramt af 5 dødsfald på ½ år!! Godt nok var et par af dem gamle, men alligevel...........

I oktober 2011 forsøgte min storebror selvmord, han er nu i antabusbehandling samt på misbrugscenter en gang ugentligt pga. stof/alkoholmisbrug. Han har i 4 mdr. boet i vores campingvogn, og uden at give ham skylden, for det har faktisk været hyggeligt og rart at have ham, så har det da helt sikkert også påvirket mit i forvejen trælse sind. Nu flytter han så her i løbet af en 14 dages tid, men kun over på den anden side af marken *SS* Han er meget rystet over, at jeg bare kan sidde og tude og vil gøre alt for mig (så langt han selv magter) - som han sagde til morgen, så er det nu hans tur til at passe på mig *SS*

Min mor og jeg snakkede også om at trække en sygemelding så langt som overhovedet muligt, selvom det i sidste ende ender i en fyring - jeg kan ikke magte at skulle tilbage til det sted :o( Jeg søger alt hvad jeg har mulighed for, men som alle ved, så hænger jobs ikke på træerne.

Jeg ved godt, at det er min tid, at jeg skal tænke på mig selv osv. men hold fast hvor jeg gruer for de samtaler, der kommer :o(

Tak for kram, tanker og viljen til at læse og svare, for jeg får da godt nok skrevet en del for tiden!!!

13-03-2012
Myklemyr
Myklemyr

Tak Heidi :o)

Har lige siddet hjemme hos moar og snakket om alt og intet i næsten 3 timer!! Føler mig lidt mere afklaret med det nu, men frygter altså stadig de der samtaler på jobbet :o( Fagforeningen siger, at det er min TR, der skal med.......Men jeg mp jo tage en dag ad gangen, og se, hvad der sker.

Puha, jeg synes det er en træls måde at have det på........

13-03-2012
Myklemyr
Myklemyr
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...