Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Menstruationskop

Nogen der bruger sådan en ? Jeg er lidt nysgerrig efter at høre hvad i så syens om den. Jeg synes jo at det lyder rigtig smart...men ved samtidig også at reklamer har det med at overdrive lidt om hvor godt deres produkt er.

13-03-2012
h76
h76

Hvis man næsten ikke har blødning, kan man med fordel anvende en lille kop. Dermed kan man stadig have den i i lang tid, uden at skulle bekymre sig. Jeg bruger selv en fra https://ladystyle.dk/

22-10-2017
Kimmy1988
Kimmy1988

Ja, det er jeg helt sikker på at du kan. Jeg forsøger at få den til at sidde helt op rundt om livmoderhalsen og da spiralen sidder inden i livmoderen, skulle det ikke være noget problem. Men jeg har ikke selv en spiral, så jeg har ikke undersøgt det. Men den eneste begrænsning, som jeg husker det er at man ikke må bruge den hvis man har haft det der TTS (eller hvad det nu hedder), som man kan få af at lade tamponer sidde for længe.

14-03-2012
Randi2010
Randi2010

Ja, du kan sagtens bruge den, selvom du har kobberspiral.

Jeg blødte også meget da jeg havde kobberspiral, og det var i den periode, at jeg brugte min cup mest, selvom jeg havde problemer med den. Kan slet ikke have følelsen af at det løber ud... Som en anden skriver, er cuppen smart om natten når man bløder kraftigt, fordi den nærmest sætter en prop i (men husk alligevel bind).

Efter jeg fik spiralen ud blødte jeg ikke nær så meget, og klarede mig fint med små bind. Nu er jeg gravid, og så er det problem ude :D

14-03-2012
AogF
AogF

op med dig

14-03-2012
maxi5
maxi5

Randi 2010

Kan man også bruge den kop selvom man har en spiral.

Jeg har en kobber spiral og bløder rigtig meget.

Det kan være en god løsning for mig, hvis den kan bruges med spiralen.

13-03-2012
maxi5
maxi5

Ja, jeg har en. Det har min mor, min søster og min svigerinde også.

Vi bruger Diva Cup alle sammen. Jeg bløder rigtig meget, så jeg føler den er næsten uundværlig, fordi det betyder at jeg kan gå i seng uden at bekymre mig om at hele sengen bliver smurt ind. Den lukker bedre end tamponer, som jeg aldrig har haft den store fidus til. Jeg bløder ved siden af dem.

Det tog vel en til 2 menstruationer før jeg havde styr på at sætte den rigtigt. Jeg skylder den altid inden jeg sætter den op, når den er våd glider det lidt lettere.

Jeg har sommetider haft problemer med at få den til at blive siddende højt nok oppe. Men når jeg så har lavet mine knibeøvelser, er det ikke noget problem. Så den virker efter min mening bedst med en veltrænet bækkenbund.

Men jeg kan helt klart anbefale den, min søster bruger stadig sine fine g-strengstrusser, selv om hun har mens. Efter jeg er begyndt at bruge den bryder jeg mig slet ikke om at bruge alm. bind, jeg føler mig våd mellem benene, selv om jeg bruger de gode fra Libero.

13-03-2012
Randi2010
Randi2010

Jeg har en Diva Cup (jeg ved ikke om der i praksis er forskel på de forskellige mærker). 
Jeg kan rigtig godt lide tanken om det. At bruge denne kop som er genanvendelig og ikke udtørrer mine intime dele - men i praksis er det ikke rigtig lykkedes mig at blive fortrolig med den.

Det har ofte været en kamp at få den sat korrekt op - altså så den folder sig helt ud, og dermed holder tæt. Det har krævet dybe indåndinger og ubehagelig roden rundt dernede, og alligevel er det ofte endt med at den måtte ud og ind igen.
Når den først sidder ordentligt, så er den effektiv: Den holder tæt længe og jeg mærkede den ikke. 

Min har tilbragt mange menstruationer i skabet til fordel for bind og tamponer, men min søster bruger sin konsekvent. Det kræver sikkert "bare" at man kommer ind i rutinen.

Husk at lægge et par stykker toiletpapir i toilettet inden du tømmer den, ellers lægger blodet sig tungt i kummen og bliver ikke skyllet ud.

13-03-2012
AogF
AogF

Teachristine: Prøv at google ordet og du kan læse om den

13-03-2012
h76
h76

jeg bløder næsten ikke, så det er ikke nødvendigt, men har hørt godt om den.

13-03-2012
Andrea06
Andrea06
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...