Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Taskepakning - Det kan jeg da ikke!! Hvordan gjorde I?? HJÆÆLP

Hej dejlige piger! Jeg er nu gået i gang med projekt taskepakning. Jeg bliver 3-5 dage efter fødslen og jeg har læst rigtig meget op på, hvad der er godt at have med. Men problemet er at jeg har MEGET svært ved at se, hvordan jeg skal kunne pakke mange af de ting! Fx ansigtsrens, min bedste creme, den gode olie til under fødslen, behagelige bukser (ja, jeg har ikke lige haft råd til at købe 6 forskellige par, så de få jeg har er i konstant brug!)... Indtil videre har jeg skrevet en liste der hedder "AKUT-PAKNING" og stillet en takse frem, som tingene bare kan kyles ned i når tid er. Men jeg er nu lidt bange for om det bliver for stresset? HVAD gjorde I andre???

14-03-2012
Mama-K
Mama-K

Babydyne mener jeg. Ikke til de voksne :-)

16-03-2012
Madam_Mundus
Madam_Mundus

Dynen glemte jeg. Og en lille hue til den lille - især til dem der bliver født på Riget og skal på barselshotellet, for så skal man jo udenfor.

16-03-2012
Madam_Mundus
Madam_Mundus

Og så ligger vandrejournalen, ammepjecen og en bog også klar i tasken :)

16-03-2012
Kristineq
Kristineq

Jeg har i dag fået at vide på en rundvisning på fødegangen at man skal tage babydyne med ekstra sengetøj med, det var jeg ikke klar over, og det er nu pakket :) Jeg har også pakket en lille pung med penge i, så far kan få noget at spise på føde- og eller barselsgangen, da vi aldrig har kontanter på os. 

Sengetøjet er noget jeg selv har lagt i som baby, og jeg glæder mig til at få vores lille prinsesse med hjem fra sygehuset i det :) Ellers har jeg pakket rigeligt med tøj til baby og jeg, da vi bor et godt stykke fra sygehuset. Det var en god ide at pakke til far også, det skal jeg lige få gjort :) 

Jeg har pakket en fin lille toilettaske med nogle af alle de små vareprøver fra gratispakkerne, der er mange gode sager i den fra Matas, samt hårelastikker og yndlingslæbepomaden. 

Vi har snakket om at have autostolen i bilen fra nu af, da det helt sikkert er en af mange ting vi vil glemme at få med, når vi skal afsted :) 

Rigtig god fornøjelse med resten af graviditeten og god tur når du kommer så langt :)

15-03-2012
Kristineq
Kristineq

MsW: hvis du skal på barselshotellet har de ikke tøj til hverken dig eller den lille. Det har de kun på barselsgangen. Og der er ikke bukser. Underbukserne er endda at net..
I øvrigt er det ikke en katastrofe hvis man ikke har pakket. Det betyder bare at manden skal hjem efter det, efter fødslen. Eller en anden skal komme med det.

14-03-2012
Madam_Mundus
Madam_Mundus

Jeg er en af dem, der ikke har kunnet finde ud af at pakke på forhånd, så her er det blevet under veerne, at tingene er kastet i en taske *G*

Selv 3. gang havde jeg stadig ikke fået pakket - heller ikke da jeg vidste, jeg skulle sættes i gang *LOL* Så med mega heftige veer næsten uden pause, måtte jeg lige have pakket til mig og baby OG til de to store, der skulle være hos bedsterne *G* Vi huskede da det hele - eller som jeg husker det, manglede vi ingenting *G*

14-03-2012
Myklemyr
Myklemyr

OKay, tusind tak for jeres råd!

Jeg sætter min lid til at en liste over de akutte ting er ok. Har fået kæresten til at læse listen, for at høre om der var nogle af tingene han var i tvivl om hvad var (fx renseprodukt). Det lod til at han var ok med det, men sagde "jeg kan jo ikke vide hvad jeg skal gøre hvis bukserne er til vask!!" - Det må vi så klare til den tid.. :-P

14-03-2012
Mama-K
Mama-K
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...