Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Muster!!

Hvordan er din første dag som shpl. gået???? Håber den har været fantastisk *SS* Kram

15-03-2012
Myklemyr
Myklemyr

Ja jeg synes det er cool med MIT kontor (som jeg også glæder mig til at sætte mit eget præg på). I alle år som sygeplejerske har jeg jo været vant til at et kontor var lig med en "banegård" med folk der render ud og ind, telefoner der kimer, patienter, pårørende og kollegaer der hele tiden "forstyrrer" og afbryder det arbejde man er i gang med ;o)

15-03-2012
Muster
Muster

Hvor lyder det bare dejligt *SS*

Ret cool at få SIT EGET kontor *G*

15-03-2012
Myklemyr
Myklemyr

Den er gået rigtig godt. Har i dag (og skal igen imorgen) gået sammen med sygeplejerskerne i sundhedsklinikken for at få et indblik i hvad de laver og har hørt en MASSE omkring asylarbejde og om hvordan sundhedsklinikken, som jeg jo skal være en del af, fungerer.

I næste uge skal jeg følges med (og oplæres hos) forskellige sundhedsplejersker i kommunen og i ugen efter står den på introduktion til journalsystem, arkivføring, bestilling af tolk, indberetning af fødsler og alt muligt andet administrativt og så skal jeg have overleveret de familier, som den nuværende sundhedsplejersker har nået at møde (hun har ikke været der ret længe).

Glæder mig SÅ meget til at kontoret er MIT. Vidste det jo egentlig godt, men synes nu alligevel at jeg får mit helt eget kontor *GG*

15-03-2012
Muster
Muster
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...