Hjælp til stofble junglen...

Jeg håber på at nogle af jer med barn/børn kan guide/hjælpe mig lidt. Jeg har kigget en del på stofbleer, priser og kvalitet for at prøve at finde ud af hvad jeg skal købe for nogen, men jeg synes det er svært, at finde ud af hvad der er bedst at købe Derfor tænkte jeg på at spørge jer som har barn/børn hvad I har for nogle stofbleer og hvor mange? De kan jo på ingen måde undværes, så jeg skal have købt nogen, bare i tvivl om hvad jeg skal vælge :/ ... Håber I kan hjælpe mig til en beslutning :)

15-03-2012
Christina9870
Christina9870

Tak for alle jeres svar har bestemt gjort det en smule lettere. Vi har desværre ingen tumbler så det skal bestemt tages i betragtning når der skal købes stofbleer.
Også en god ide med forskellige farver til puslebordet, gylp mm. :)

Har set lidt på nogen fra naturebaby, de er lidt dyre men virker til at være pengene værd.. Men prøver lige at se dem fra Føtex, AZ/Bilka og Name it inden jeg beslutter mig.

18-03-2012
Christina9870
Christina9870

Kan ikke huske HVOR mange, men det var MANGE!! Især den store gylpede helt vildt ekstremt meget, så der kunne sagtens ryge mellem 10 og 20 om dagen!!

De to næste var også gylpere, dog ikke i helt samme omfang - men nok til, at vi brugte maaaaaaange stofbleer *G*

Jeg brugte dem så også under ammebh'en om natten, ellers sejlede jeg væk i en sø af mælk *G*

16-03-2012
Myklemyr
Myklemyr

Altså vi havde til sidst omkring 50 bleer. Min datter gylpede en del og på den måde kunne vinøjes med at vaske en gang om ugen..
Med hensyn til kvalitet synes jeg der er stor forskel.. Jeg har nogle som vi elsker. De er fra Noa noa.. det er lidt dyre, men er absolut de blødeste, selv hvis ikke de bliver tumblet. Helt klart pengene værd... vi har også nogen fra føtex med et lille ansigts print, som er ok og de 10pak fra name it er også ok. Men ingen måler sig med dem fra Noa noa.

16-03-2012
Magnolia80
Magnolia80

Jeg har fået afvide at jeg skal sørge for at have minimum 30 inden johan kommer til verden.... Jeg har kigget på de hvide i babysam, der er 10 for 100 kr

15-03-2012
forte
forte
Barn på 3 år og 11 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...