Jer med delebørn......

Der er lige noget, jeg må høre jer om. Hvis to forældre i statsforvaltningen får fastsat samvær 9-5 (i mors farvør), og dette selvfølgelig er på skrift, kan mor så 'til hver en tid' ændre det, hvis HUN mener, at børnene bliver for påvirkede af ordningen??? Denne ordning har kørt i.......ja et par mdr. og inden da var det 10-4. Børnene er 3½ og 1,8 år.    

15-03-2012
Myklemyr
Myklemyr

Tak Bech - lige præcis den slags er super rart at vide, selvom jeg nu nok mente, at det var sådan, det var.

Jeg har faktisk selv en bonussøn - han er 16½ år nu, og jeg har været en del af hans liv siden han var 1½ år. Der har aldrig været fastsat samvær i SF, han er kommet her hver 2. weekend, alt hvad vi har ønsket af ferier mv. I en periode da han var 3 år boede han hos os, fordi mpderen havde det svært og var gået fra en voldsom kæreste.

ALDRIG har vi ligget i krig, selvfølgelig har der været uoverensstemmelser, men de er løst undervejs. Nu er knægten så stor, så samvær er lidt på hans præmisser *SS* Han er her vel omkring 24 timer om måneden, og det meste af tiden går med tv, pc og sovning *GG* Sådan er det i den alder, og fred være med det ;o)

16-03-2012
Myklemyr
Myklemyr

Godt at høre at i hjælper ham.. opbakning betyder så meget i sådanne sager her.. Jeg håber der kommer lidt ro på ved dem.. 

Men nu ved i da lidt om hvad der kan komme til at ske, og at hun ihvertfald ikke bare må ændre aftalen.. :)

16-03-2012
anika2
anika2
Baby på 2 måneder

Ja, børnene vil altid være de store tabere i disse sager - det er sgu sørgeligt altså :o( Nu håber jeg, at madammen besinder sig og arter sig, og så skal min bror have opbygget en ballast, så han kan stå imod. Hun er meget manipulerende i sit sprog, og kan dælme få ting sagt, så man først længe efter tænker 'Øh hov, hvad var det egentlig lige der skete', og da min bror ikke altid er lige skarp til at gennemskue hende, kan det være svært -men vi hjælper ham!!!

Lyder godt nok trist for din kammerats datter - håber retten tager pigen alvorligt og der kommer en god løsning!!

16-03-2012
Myklemyr
Myklemyr

Puha, stakkels børn.. :( får helt ondt i maven over at nogen kan være på den måde.. 

 

Håber han finder ud af noget, så hun ikke bare gør sådan igen, og nej hun skal ikke bare føjes, det er så forkert, for så "vinder" hun jo desværre.. men altså når det til retten, så bliver der nok noget vidneførelse hvor så pårørende skal fortælle om børnene virker påvirkede af ordningen, men så længe sagen kører bliver der ikke pillet ved samværet ihvertfald.. i værste tilfælde kan de spørge børnene, men det er sjældent når de er så små.. 

Men jeg har faktisk lige nu en kammerat der går igennem en del med hans datter også.. Datteren bor ved ham fast og de har 10/4 ordning, men moderen vil ikke opgive adressen så faderen får den, og hun vil gerne have 7/7, problemet her er bare at datteren ikke bryder sig om at være ved moderen, og hun kommer altid hjem med store rande under øjnene osv fordi hun ikke "tør" sove fordi mor er ked af det, og det er SÅ synd.. :( de skal i retten nu her, og der bliver datteren vidst hørt fordi hun selv giver udtryk for hvem hun vil være ved..

16-03-2012
anika2
anika2
Baby på 2 måneder

Det 'sjove' er, at det er hende selv, der har startede balladen - netop pga. min brors nye kæreste. Hun har sågar hentet dem tidligt fra bhv/vg en dag, hvor han skulle hente dem, så de ikke var der, da han kom. Men fordi det på det tidspunkt ikke var fastsat i statsforvaltningen, kunne han ikke gøre noget.

Hun bruger SÅ meget børnene som våben, taler dårligt om deres far/kæresten når de hører på det, og nu er det faktisk derude, hvor den store er begyndt at sige i bhv at mor og far er uvenner!!

Det er hendes måde eller slet ingen - og sådan har det været i de 8 år, vi har kendt hende :o/

16-03-2012
Myklemyr
Myklemyr

Jeg håber også for din bror at hun tager sig sammen.. 

Men det er da en fordel for ham at ordningen ikke bare kan ændres fordi hun bliver sur.. For nægter hun at udlevere kan han få fogedrettens hjælp til at få udleveret børnene.. 

Det er rigtig surt for børnene og ikke mindst far når mor ikke vil samarbejde, for det er bare så vigtigt i sådan en situation, og det virker lidt som om hun bruger børnene som våben i det her, og det skal hun bestemt ikke have lov til..

16-03-2012
anika2
anika2
Baby på 2 måneder

Hold da op - håber da godt nok hun lige spænder hjelmen og tager sig sammen så!!!

Tro mig, hun er IKKE nem......Hun er typen, der skal ses, høres og være i centrum hele tiden, og er hun ikke det, går hun selvsving og tér sig som en 4 årig (hun er næsten 26). Hun har truet min bror SÅ meget med ikke at må se ungerne osv. men heldigvis har hans nye, meget søde og fornuftige 23 årige kæreste, fået fortalt ham, hvad X'en kan og ikke kan.

Lige så snart min bror ikke springer for damen, så er helvede løs - men hun glemmer bare, at hun selv fx. sagtens kunne lade min niece på 1½ år vente ½ time med en lorteble for 'Far kommer snart, det er hans tur til at skifte dig' og videre i den dur. Hun har mere travlt med mobil og pc end at 'se' sine unger :o(

Akke ja, heldigvis er vi da en familie med stort sammenhold, så vi er mange til at hjælpe og bakke op :o)9

15-03-2012
Myklemyr
Myklemyr

jamen hvis hun søger og han nægter, så ender de videre i retten højst sandsynligt, for de mæglere der er i SF hopper fra så snart forældrene ikke kan nå til enighed om noget.. 

Så vurderer retten ud fra mange ting (har aldrig selv været der) om børnene bliver for påvirkede af ordningen.. De fastsætter så om ordningen skal ændres.. :)

15-03-2012
anika2
anika2
Baby på 2 måneder

Okay :o)

Og hvis hun søger, og min bror nægter......Hvem skal så vurdere, om børnene er 'for påvirkede'?? Ja, jeg spørger og spørger, men jeg ved, at min bror slet ikke får stillet spørgsmålene, og hvis han gør, forstår han måske ikke svaret :o( Han er ikke dum, tilbage i udvikling eller andet i den stil, han er bare ikke så velformuleret, og hvis sætninger er for lange og kringlede, så fatter han nada *S*

15-03-2012
Myklemyr
Myklemyr

Hun kan til enhver tid gå ind og sige at det påvirker børnene for meget, men hun må ikke bare ændre det, så skal hun igennem SF med sin bekymring.. 

 

Herhjemme har vi kun på skrift at han skal have ham et par timer af gangen et par gange om ugen, så hvis jeg føler at Johannes tager skade af at være der hveranden weekend kan jeg godt ændre det uden varsel.. Men han kan så også til enhver tid gå igennem SF og få ordningen ned på papir.. Men det er der jo ingen grund til så længe alle parter trives med en 11-3 ordning..

 

Men nej så længe der er på skrift hvilken ordning det er kan hun ikke bare ændre det, hun skal SØGE om det.. :)

15-03-2012
anika2
anika2
Baby på 2 måneder

Hans kæreste stedmor er heldigvis ret godt inde i reglerne, så jeg håber hun kan klarlægge det. Kunne også sagtens forestille mig, at moren skriver sådan på sin FB for at få en masse ynk osv......Men ja, han kan jo altid ringe og spørge *SS*

15-03-2012
Myklemyr
Myklemyr

Ok, tak :o)

Det er fordi min lillebror i dag har været i statsforvaltningen for at få aftalen på papir, da moren godt kan være noget af *censur*. Hun har så efterfølgende skrevet på FB, at hun 'til enhver tid kan ændre det, hvis HUN mener, at børnene bliver for påvirkede'.

Jeg kan så frygte, at det mener hun i løbet af et par måneder, fordi hun er smæk-fornærmet og arrig over, at min bror har fået en ny kæreste. X'en fylder så meget, at den nye kæreste faktisk ikke har fået lov til at være hos min bror, når børnene har været der, på trods af, at de altså har været sammen i ½ års tid.......

15-03-2012
Myklemyr
Myklemyr

Ja og nej..

Hun kan vel godt sige hun vil have det sådan, men så skal faderen jo nægte og dermed kontakte statsforvaltningen...

Er ikke helt inde i de regler omkring sådan noget...

15-03-2012
nettenus21
nettenus21
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...