Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

At være skruk.. ;)

Jeg er så skruk! Mine æggestokke klør hver gang jeg hører om små børn eller ser en der er gravid.. Vores datter er lige knap 21mdr. Så der er jo ikke meget baby over hende mere.. ;) Det er nærmest skrækkeligt,som tankerne kredser om endnu et barn.. Er der andre der sejler i samme sø,som jeg? :)

16-03-2012
MissRock
MissRock

Et lille Jubii skal lyde her fra.. Da jeg proklamerede,at jeg var løbet tør for p-ringe og skulle ha købt nye inden på mandag, svarede han,at det vist ikke var nødvendigt.. "Hvis der kommer en nr. 2, så er den også velkommen" 

 

Så nu skal er der bobler af fryd og jubel i min mave og om et par måneder er der måske også boblen af anden slags.. ;)

så selvom jobbet er sagt op,jeg fra 1.maj er ledig, skal igennem IKV til semi og må vente i spænding på om jeg kan komme igang med pæd-udd... så er der udsigt til at jeg alligevel når at få nr 2 inden nr. 1 blir 5år.. ;)

25-04-2012
MissRock
MissRock

Åh, så har en af mine gamle klassekammerater fra folkeskolen lige annonceret, at hun er gravid. Jeg troede hun var single ... i går var den en anden fra samme klasse, der også på fb fortalte det samme.

Jeg er meget glad på deres vegne. Men også misundelig ...

19-03-2012
Lofl f
Lofl f

Melder mig ind i klubben her, for jeg er SÅ skruk og der er så mange rundt om mig der lige har født eller er gravide og så sent som i dag har en annonceret sin graviditet. Er ret misudelig.

Men heldigvis vil vi også igang med nr. 2 i år og håber det bliver snart. uuh jeg GLÆDER mig =D

19-03-2012
globetrold
globetrold

Ja jeg kan næsten heller ikke holde ud at høre om folk som er gravide uden at blive skruk og misundelig, er næsten ikke til at holde ud at se gravide maver...

Men skal da også have en mere eller to hvis du spørger mig, thi hi... Men har en dreng på snart 3,5 år og en pige på snart 15 mdr. så varer da ikke længe før snakken om nr. 3 skal på bordet tror jeg også inden vi bliver for gamle er allerede snart 31 og 34 og vil ikke være for gamle heller.

Men syntes lige der er så meget vi skal tage stilling til med inden nr. 3 planlægges lidt, hvordan boligmæssigt og hvordan bilmæssigt.??? Så tror det lige pt er det som afholder mig lidt fra nr. 3 nu men vil heller ikke have en lille efternøler hvis vi bestemmer os for kun at skulle have 3 og ikke 4.

19-03-2012
IreneI
IreneI

Heidi: Jeg lover, at hvis vi vinder en million, så går vi i gang med det samme! Måske vi skulle begynde at spille så ...

18-03-2012
Lofl f
Lofl f

Me too!!!
Suk, suk, suk...

18-03-2012
Muster
Muster

Jeps!!!
Jeg er virkelig også skruk - BIG TIME!!

Jeg havde egentlig termin i midten af juli med nr 2, men det gik desværre ikke og nu kan det kun gå for langsomt med at blive gravid igen...

Vi har i forvejen Carla på 2år og 5mdr

18-03-2012
LouiseP1
LouiseP1

Jeps!!!
Jeg er virkelig også skruk - BIG TIME!!

Jeg havde egentlig termin i midten af juli med nr 2, men det gik desværre ikke og nu kan det kun gå for langsomt med at blive gravid igen...

Vi har i forvejen Carla på 2år og 5mdr

17-03-2012
LouiseP1
LouiseP1

Den første kom af sig selv, til trods for p-piller, så når vi skal have nummer to,så skal vi være helt enige om det,for nummer 2 kommer sikkert i det øjeblik jeg smider præventionen..

16-03-2012
MissRock
MissRock

Jeg har været big time skruk det sidste ½ år :-)

Nu er jeg så heldigvis blevet gravid, og kvalmen dæmper min "skrukhed" en anelse ;-)

I dag har jeg brugt HELE dagen (9-17) sammen med min venindes søn på 8 uger, og jeg har virkelig nydt det :-) Hende og hendes kæreste har ordnet have, mens jeg har nusset med den lille, lavet frokos til dem og hentet vores store unger i børnehaven, og leget med dem udenfor hele eftermiddagen :-)

Jeg er/var nok lidt mere skruk end jeg umiddelbart selv gik og troede ;-)

16-03-2012
julebaby
julebaby

Ak ja! Jeg synes jeg er ved at være klar igen, men vi har simpelthen ikke råd. Så vi må vente ...

16-03-2012
Lofl f
Lofl f

Hvor er jeg glad for at høre,at jeg ikke er alene om at ha baby på hjernen!! ;-) manden synes altså vi skal vente lidt endnu og jeg ka da også godt se,at det er smart at vente lidt.. Men når man ser gravide koner og barnevogne alle vegne,så er det sgu svært at ignorere lysten til selv at være gravid og trille med barnevogn!! :-D

16-03-2012
MissRock
MissRock

OOOOH YES!!!!

Mine unger er nu hhv. knap 8, 5½ og 4 år, og jeg er kronisk skruk *LOL* Manden må holde sig for ørerne, når der er babyer i farvandet, sådan klaprer mine æggestokke *GG*

Endnu er der ikke definitivt sagt slut, men skal det være, er det inden for 1 max 2 år (vi er nu hhv. 34 og 35 år)......Uhadada, hvor det er fristende, men der skal bare være plads, rum og overskud også - også rent økonomisk!!

Nu har vi så et plejebarn på knap 2, det hjælper da en lille smule, men ikke nok *G*

16-03-2012
Myklemyr
Myklemyr

JA!!!! Også i den grad. Har det fuldstændigt som dig. Mathilde er 2 år og 9 måneder, og jeg vil virkelig gerne være gravid igen, snart!!

Vi tør dog ikke gå i gang igen før jeg er startet i mit nye job 10. april, da jeg meget gerne vil have prøvetiden overstået inden jeg meddeler en graviditet. Første gang blev jeg gravid med det samme, og jeg mener med det samme! Og selvom jeg godt ved, at det sagtens kan være anderledes her anden gang, så tør vi ikke tage chancen. Vi står midt i et husbyggeri og det sidste jeg har brug for er at stå uden et job, så ak... vi må vente. Men når Mathilde er blevet 3 år, så går vi i gang med projekt baby nr. 2. Jubiiii....

16-03-2012
Bruxmor
Bruxmor
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...