Hvordan går det med jer herinde??

Min vægt har fået det fantastisk 5 tal frem igen, hvilket vil sige at jeg er under 60 kg nu.. :D Jeg er begyndt at træne igen, og det kører bare derud af.. :) Jeg styrketræner hveranden dag sammen med en kammerat som virkelig presser mig, men det er jo skide godt, for så bliver jeg holdt til ilden.. :D Derudover så bestemte jeg mig for at jeg idag skulle igen med konditionstræningen igen, jeg har godt nok ikke fået et ok fra lægen endnu, men har ikke mærket så meget til aborten, og kroppen har det egentlig fint, så tog chancen.. Jeg startede ud med en halv time på en cross trainer, så var der lige en times zumba, og derefter løb jeg i en halv time hvor det dog var interval træning det meste af tiden, jeg startede dog ud med 1,5km i streg uden at gå, og det tog mig 10 minutter, og derefter hed det så løb i 2 minutter og gang i 1 minut.. :)   Hvordan går det med jer andre??

16-03-2012
anika2
anika2
Baby på 14 måneder

ja det er dejligt! og i gag var der sørme røget endnu 1 kg så nu er jeg langt om længe kommet under 80 :) så mangler jeg 12 kg endnu for at nå målet..

17-03-2012
Addie
Addie

Skønt.. :D

Det er fedt når man kan se at det går fremad..

16-03-2012
anika2
anika2
Baby på 14 måneder

Jeg sys det går rigtig godt jeg har tabt 7 km på en måned og er kommet godt igang med løb og træning igen så jeg er godt tilfreds;)

16-03-2012
Addie
Addie
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...