Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Det slog mig idag, at

om knap 4 aar fylder jeg 40 aar !!! Taenk 40 aar, jeg er jo slet ikke saa gammel, ligner ikke en paa snart 40 aar, jo jeg kan da godt se lidt begyndende rynker ved oejnene... Men naar jeg selv taenker tilbage paa hvordan jeg havde det som fx 25 aarig, dem paa 40, de er gamle, nu taenker jeg, nej jeg er slet ikke gammel. Jeg foeler jeg er i min bedste alder (hvis der ikke kommer en bedre senere*ss*), jeg hvile ri mig sel, er sikker paa mig, sikker paa mine relationer, sikker paa min kaerlighed til min mand, elsker mit liv, mine venner, min vidunderlige mand og mine skoenne boern, jeg kan ikke bede om mere :O)

17-03-2012
schweizmor
schweizmor

Hehe! Det er også lige gået op for mig, at jeg meget snart bliver 27. Så er man for alvor sidst i 20'erne! :) Det var lige lidt mærkeligt at tænke sådan, men så er det heller ikke værre! :)

18-03-2012
Lofl f
Lofl f

skøønt med et dejligt positivt indlæg,dejligt at du hviler så meget i dig selv:))......

Jeg mangler nu heller ikke selv noget, andet end at have lidt flere penge mellem hænderne,så vi ikke bliver bremset økonomisk, når der er noget vi gerne vil........

Jeg har en fantastisk mand,3 skønne børn og er højgravid,med en meget livlig ung mand i maven*S*(jeg syntes at det er fantastisk ar være gravid,det er ligesom om at jeg nyder det endnu mere, da det er definitivt slut) Jeg er ikke som sådan bange for det med alderen,men jeg bryde mig ikke om at blive ældre:/

K.Jannie 32 år

18-03-2012
janniesevik
janniesevik
Barn på 3 år og 6 måneder

Jeg har det på samme måde som Ung19 - Jeg blir 25 næste år.. Jeg havde mand igennem 8år, 2 børn, sprit nyt hus og det eneste der 'manglede' var ægteskabet.

Nu har jeg 'bare' 2 børn.. Og skal ud og starte forfra.!

Julie

18-03-2012
MorTilMarius07
MorTilMarius07
Baby på 15 måneder

FruDK, hvad goer du er ved at gaa i panik ? :)

 

Frubech, det lyder ogsaa dejligt :)

17-03-2012
schweizmor
schweizmor
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...