Er børn døde af at moderen er blevet sat igang?!!!!

Min far fortalte at det i sidste uge havde være oppe i nyhederne at der var børn der vare omkommet ved at moderen var blevet sat igang pga. ve-storm.og de bare var sendt hjem efter igangsættelsen. Er der nogen af jer der har set/hørt det? Jeg er squ ved at få halvvejs nøja på! jeg er skide bange for at gå for lang tid over og moderkagen så står helt af og han ikke klare den! jeg er også skide bange for kejsersnit, puha ikke skære i mig :o*( Nu skal jeg da ikke sættes igang, hvis de smider os hjem igen! damn.. waht to do!? kan han ikke bare blive deroppe??? Mette 30+5

18-03-2012
Minnie83
Minnie83

Lene: Med hvilken begrundelse skal man kunne kræve at blive indlagt efter at have fået en stikpille. Jeg har bare ikke hørt om det før.

Tænker at hvis det er normal procedure at sende hjem, så må det være sikkert nok og med de besparelser/fokus på økonomi, så lader de vel ikke en blive eller hvad?

18-03-2012
Randi2010
Randi2010

og selvfølgelig held og lykke til dig ogdå Lene ;o)

18-03-2012
Minnie83
Minnie83

Grunden til at jeg er opmærksom på igangsættelsen, er at jeg ikke må gå særligt overtid pga måden Lucas er lavet på (ICSI på klinik) Derfor skal jeg helst have ham ud, inden for lang tid :) Andre vi kender der har fået lavet deres børn på den måde, er blevet sat igang dagen efter termin.

Jeg havde også i tankerne at jeg vil snakke med jordemoderen og få lagt en fødselplan sammen med hende - det må vel kunne lade sig gøre? Det vil iværtfald give mig ro i sind.

Meeeeeen lad os nu se om bettefisen får sig vendt ;) De var ikke super optimistiske på sygehuset i fredags, de sagde han havde pladsen, men havde jo heller ikke sig en mm de sidste 5-6 uger og var en stor dreng. For hvis han ikke gør det hedder det jo pludseligt PKS. men det ved vi om 5 uger ;)

18-03-2012
Minnie83
Minnie83
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...