Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Børnehavestart (Det praktiske)

Mikkel skal begynde i bh her om to uger, og har så været ved at kigge på deres hjemmeside hvor der står hvad de skal have med og andre praktiske ting, og så kom jeg til at læse at der jo selvfølgelig også skal navn i alt. Det har ikke været nødvendigt i dp, så er slet ikke vant til det. Hvordan gør man det nemmest? Er det en speciel tusch jeg skal have fat i eller hvordan har i gjort?   Hans regntøj fra sidste år er gået i stykker og blevet for lille, så jeg skal have noget nyt, men hvad er bedst til børn i den alder? Jeg har indtil nu købt det i Bilka der hedder WB, men det går så hurtigt i stykker, og der er ikke seler i den størrelse han er oppe i, hvilket jeg gerne vil have han har. Hvad kan i anbefale???

19-03-2012
LouiseA86
LouiseA86

Jeg skriver med en alm. spritush, der hvor der lige er plads - og sjældent på vaskemærker o.l. da mine unger er alt for sensitive på det område, så de er klippet af *GG*

De har navn i alt, dog ikke på strømperne, det gider jeg ikke ;o)

Min yngste på 4 år har MEGET skiftetøj liggende i bhv - hun er kronisk våd og møgbeskidt, så det er nødvendigt *GG*

Ellers det samme, som andre har skrevet :o)

19-03-2012
Myklemyr
Myklemyr

Vi bruger blot en sprittusch..

19-03-2012
nettenus21
nettenus21

Mht. regntøj kan jeg anbefale det som IdaT har og det kan du tit få til en god pris når de har tilbud på shoppen ellers er der Abeko, Mikk-Line som også har været brugt hos os og lige nu har vores pige et sæt fra Mee To som også er super godt. Ellers laver Hummel og Traktor også super mærker.

19-03-2012
IreneI
IreneI

Vores dreng startede i børnehave i oktober sidste år og ja navn i tøjet er nødvendigt, tro mig !! Vi har lige manglet hjemmesko, termobukser og ja hold nu fast en hue fra babybroderi med navn foran, den var væk i ca 14 dage men alt er nu kommet tilbage, så husk navn i...

Bruger selv en textiltusch fra boghandleren men har overvejet et navnestempel, men er kommet fra det hver gang. Har hørt fra nogle det skulle være godt, men er der nogle herinde som har erfaringer med det så skriv endelig.

Alt efter årstiden skal de jo bare have med som da de gik i dagpleje eller vuggestue.

Vinter:
Hue, vanter, evt. halsedisse, flyverdragt og varme støvler.

Forår/efterår:
Hue, evt. tynde vanter, termotøj, regntøj og gummistøvler.

Sommer:
En tynd jakke, kasket eller anden solhat og sandaler.

Så skal der være lidt ekstratøj i tasken: bukser, bluser, undertøj, strømper, evt. en tynd fleece eller lille strik som kan bruges som jakke eller ekstra bluse, hjemmesko og evt. sovebamse og sutter.

19-03-2012
IreneI
IreneI

også hiver jeg den lige ud på forsiden:-)

19-03-2012
LouiseA86
LouiseA86
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...