Er jeg bare sippet eller..?

Jeg har en datter der er gipset på begge ben pga en dårlig kombination af genfejl, hypermobil og platfodet.. Jeg sender lige nogle ting der er skrevet på forældreintre og vil gerne ud fra dette høre jeres mening. Skrevet at Mig -- Hej Forældre Som nogle nok har hørt så skal Nadia fra mandag d. 5 Marts gipses på begge ben og bliver kørestolsbruger for en periode, men hvor længe ved ingen endnu. Den behandling hun skal have vare typisk 4-6 uger, men det er forskelligt fra barn til barn. Så om det tager to uger eller 4 mdr ved ingen.. Hun vil være fraværende fra skole hver Mandag da hun skal have skiftet gipsen der.. Lige kort fortalt så er nadia platfodet, hypermobil og har en medfødt genfejl og det kombineret giver hende nogle problemer som vi så skal prøve at have løst ved at hun bliver gipset.. Lykkedes det ikke skal hun opereres på et sener tidspunkt, så vi håber og krydser finger for hende.. Nadia´s største bekymring lige pt er at hun ikke kan deltage i alt det samme som de andre i klassen.. Specielt de kommende fødselsdage der er her i marts(der er vist flere) og legekammerater.. Så jeg håber i vil bakke Nadia op i det her forløb specielt mht de kommende fødselsdage trods det "besvær" der vil være omkring at hun kan deltage.. Det er som sagt hendes største bekymring.. Og om nogle af hendes venner kunne have lyst til at komme hjem og lege med hende efter skole trods hun ikke vil kunne så meget.. Skulle der være nogle spørgsmål er i velkommen til at spørge.. Nanna - Nadia´s Mor   Fra en mor til et barn i klassen -- Hej alle forældre i 0.a og b. Som nogle nok ved Har R længe været syg, og har haft svært ved at gå. Sidste torsdag blev vi indlagt i Esbjerg og i tirsdags blev vi overflyttet til Odense. R er meget syg, og går igennem mange undersøgelser for at vi kan finde ud af præcis hvad det er, men alt tyder desværre på at hun har en alvorlig sygdom i knoglerne. Vi kommer nærmere på hvad præcis på Mandag hvor vi får svar på en knoglemarvsprøve, men der kan stadig være lang vej endnu før vi får en diagnose. R kan gå lidt men det gør ofte ondt. derfor sidder hun i kørestol. ofte falder hun også sammen fordi hendes ben er så afkræftede. R savner alle børnene fra hendes klasse og tænker meget på dem. Både J og Jeg er i Odense med R fordi lægerne mener det er bedst at vi begge er der. Vi er dog på weekend hjemme for at lade op til næste uges strabadser. Hvor længe dette tager ved vi ikke, så vi kan kun vente og se tiden an. Vi håber at vi snart ses i skolen igen, og at i alle sender R en lille tanke. Mange hilsner fra J og A

19-03-2012
Mor1985
Mor1985

Jeg må også sige at jeg er enig med Aricana!!!
R's sygdom er uden tvivl værst, men Nadia har jo altså ikke influenza - hun har begge ben i gips i 6uger og kan jo umuligt være lige så aktiv/lege med sine kammerater i den periode, og må derfor føle sig rigtig meget uden for - på trods af at hun er i skole de fleste dage.. Hun er 6år og det er da helt forståeligt at hun ikke kan se den store forskel på hende og R.. Om i skal være med i gave til R eller ej, er underordnet for mig i mit svar. Jeg synes bare det er synd at Nadia's "sygdomsforløb" bliver taget som en forkølelse eller influenza...

Håber at både Nadia og R kommer 'helskindet' ud på den anden side:)

21-03-2012
LouiseP1
LouiseP1

Jeg er 100% enig med aricana! Jeg ved godt det ikke er det samme men da jeg bar 9 år fik min far en kæreste der havde en datter der er samme alder som mig og min farmor og farfar har altid behandlet hende som de behandlede min søster og mig også med gaver. Vi fik for samme beløb.. Men hendes mormor og morfar købte ikke gaver til min søster og mig.. Og selv for en 10 årig er det svært at forstå og jeg følte ikke de kunne li mig og jeg var meget ked af det..

Jeg sys det er flot at du støtter din datter ! Jeg havde gjort det samme hvis jeg var dig!

20-03-2012
Addie
Addie

mortobe Hørt..

Karina32 jeg syntes ikke selv jeg lader min frustration gå udover nogle.. Det er sådan set ikke min frustration der er et problem her.. Jeg har så meget lyst til at give de 25 kr til R og mere til.. Nadia har leget meget med hende.. Har tænkt så det knager og har mest lyst til at aflevere pengene til V´s mor uden Nadia´s viden, men føler også bare det er at gå bag ryggen på nadia. Vi talte lidt om det her i morges og Nadia vil gerne give R en gave, men hun vil også meget gerne selv op og aflevere den til hende..

20-03-2012
Mor1985
Mor1985

Nu siger flere at min datter slet ikke skulle være indraget det brev fra forældrerådet, men hvad skal jeg så gøre.. Stikke hende 25 kr og sige her gi dem i V´s mor på fredag.. Hun vil da have en grund til hvorfor V´s mor skal have dem og de taler jo også om R i klassen så det er måsk ikke helt nemt at lade det gå hen over hovdet på hende..

Mht hendes lære så er inspektøren kontaktet og klasselæren skal gøre hvad der er nemmest for hende og klassen..

20-03-2012
Mor1985
Mor1985

Sippet? - Næh, du er bare en mor, hvis hjerte gør ondt, når du ser din datter føler sig såret. Din datter er sårbar, fordi hun netop skiller sig ud, og det gør ondt på hendes selvtillid og selvværd.

Men når det er sagt - så er du den voksne, som skal lære din datter at skelne mellem rigtigt og forkert, og nuancerne mellem de to sygdomme, som du beskriver. Der vil altid blive begået uretfærdigheder mod vores børn, som vi som forældre må lære dem at takle, uden at skade deres selvværd :)

Hvis jeg var dig, ville jeg forklare hende forskellen og (som syvsover skriver) selv købe en ting til hende med et flot kort til.

God bedring med hende :)

19-03-2012
tulle97
tulle97

Andrea06 - Vi har talt lidt om det, men hun er en stædig og meget sårbar pige i denne her periode.. Nu mener jeg ikke med sårbar at hun intet kan eller vil uden at blive ked, men i forhold til hendes forløb med gipsningen er hun sårbar da der er nogle enkle ting hun ikke kan pga det. Hun kan gå selv og komme de fleste steder, men skolen bakker ikke ret meget op omkring det. Det er det der gør hende ked. Hun kommer ikke med ud hvis de skal det i timerne eller til morgensang da hendes lære mener det er til mere besvær end det egentlig er.. Det er en hånd til at gå op og ned af trapperne intet andet.. Hun bliver efterladt i klassen med en af de andre fra klassen.. Hun kommer dog ud i frikvarterne da gårdvagten hjælper hende.. Men bare det gør hende ked af det og gør at hun ikke har lyst til at komme i skole.. Og forstår hende jo godt..

Hendes klasselære meldte ud den dag hun kom efter start på behandlingen at blev det for besværligt så ringede de altså efter mig.. Undskyld, men giv da barnet en chance..

19-03-2012
Mor1985
Mor1985

Sæt lige jeres "sorter efter" på "ældre først" da mit indlæg er delt i to

19-03-2012
Mor1985
Mor1985

Andrea06 - Jeg kan godt se hvad du mener med det og er sådan set også enig.. Som jeg skriver så forventer jeg netop ikke at Nadia skal have noget fra klassen.. Men det er jo Nadia selv der siger at hun ikke vil og kommer jo også med hendes begrundelse.. Det er det jeg vil støtte hende i.. For som jeg også skriver så fortjener R da en tanke og en ting fra klassen.. Som du selv siger så er Nadias forløb jo intet ved siden af..

SØKOEN - Det er lige netop det jeg mener..

19-03-2012
Mor1985
Mor1985

This reply has been deleted by a moderator.

19-03-2012
Mor1985
Mor1985
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...