Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Tilbageholdt

er hvad mine skattebasser er!! MEN hvornår finder de så ud af om jeg har noget restskat der skal dækkes?? -For det er vel for tidligt at håbe på de kommer til udbetaling d. 26 Marts???

20-03-2012
Mille_Fabricius
Mille_Fabricius

Jeg har så fået brev om jeg kan komme til at vente til år 2016 før mit er opgjort.. Skulle have betalt en masse tilbage, men de havde så overhovedet ikke trukket noget fra men slettet det jeg havde trukket fra da jeg har et 2 familiers hus hvor jeg lejer den ene del ud...

Så lidt øv at læse om alle dem som får x-antal penge tilbage, men må væbne mig med tålmodighed og min revisor som er sat på opgaven....

21-03-2012
IreneI
IreneI

Puha det var heldigt Myklemyr! Vi, mest mig skal have en cykel med en cykelstol til Marius, så skal vi bare cykle ud i foråret i det dejlige københavn. Og så skal Marius have en klapvogn!! Jeg skylder min mor nogle penge, og ja så er der lige en ting på afbetaling der skal betales ud ;o) Og ja det går alt for stærkt, desværrer!!

20-03-2012
Mille_Fabricius
Mille_Fabricius

JA, de drømme...........Vi havde også brugt vores (nok mere end en gang) i drømme - til at få lavet køkkenet færdigt og få indrettet soveværelse, så al plads bliver udnyttet. Og det var for såvidt også godt nok.............INDTIL bilen gik i stykker *ARGH* Lørdag så det ud som om, vi ville få en værkstedsregning på omkring 10000, men en god bror og min mands kloge mester og hans forbindelser, og vupti - den er klaret for omkring 3000 :o))) Så nu bliver køkkenet i hvert fald lavet!!!

20-03-2012
Myklemyr
Myklemyr

Hmmm ja der er jo også en hel del der skal tjekkes hos rigtig mange mennesker!! Kom til at tænke på, de har været inde og ændre lidt i det. Det er vel et godt tegn ik?? -eller måske har det ingen betydning.... hmm må vente og se. Men rart at være bevidst omkring det! For selvom de jo bare gør deres arbejde ja så bliver jeg viiiildt ked af det. Og selvom man virkelig prøver at lade være med at bruge pengene inden de står på kontoen, ja så drømmer man jo og den slags er svære at holde tilbage.

20-03-2012
Mille_Fabricius
Mille_Fabricius

Jep, op til 8 uger - det prøvede jeg sidste år, pga. sølle 100 kr, jeg havde gletm at betale i rykkergebyr for en SFO-regning, der var smuttet (fordi den var kommet i e-boks, og jeg ikke havde været opmærksom). Jeg brugte en del tid på at finde ud af, hvad det var for en gæld til det offentlige, jeg ikke havde betalt *GG*

20-03-2012
Myklemyr
Myklemyr

8 UGER!!!!!! ååååh ne,j kan allerede mærke skuffelsen!! åh nej åh nej åh nej!!! ---Nå ja men så er jeg da forberedt på det værst tænkelige!!! ÆV!!

20-03-2012
Mille_Fabricius
Mille_Fabricius

Min søsters blev tilbageholdt sidste år
- der gik desværre 8 uger ekstra før de var på hendes konto

20-03-2012
giraffen79
giraffen79
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...