Har lige behov.......

at komme af med noget luft. Min mor er blevet fyret...... og det går desværre ud over alle.... dog er jeg den der nok mærker mindst til det... fordi jeg er gravid, men kan jo ikke undgå at lægge mærke til det.... og så det jeg hører....... Min mor og hendes mand bor i en lille by på sydsjælland. Der bor min lillesøster også nu, men hun har valgt at hun vil til Næstved at bo sammen med hendes 2 børn. Hun har fået en lejlighed de alle kan være i, men da man ikke kan søge om hjælp til indskud før man har fået lejligheden, mener min mor at hun er uansvarlig.... men ved det er fordi at hun snart ikke har nogle børn i nærheden af sig.... Men hun nedrakker generalt min lillesøster og hendes børn, hvor i mod min storesøster og hendes søn bliver rost... hvor det burde være lige modsat. Kan blive så tosset. Men er selv kommet dertil at jeg ikke forventer noget som helst af min mor, før jeg ser det. Hun er ikke god til at ringe... eller kigge forbi, nej hun skal være indviteret flere dage i forvejen, selv om hun sidder derhjemme, og godt vil være sammen med familie..... Hvorimod min far, kan man ringe/skrive til om de ikke lige komme til kaffe idag, og hvis de ikke skal noget.... siger de jo, selv om de skal kører knapt 1 time for ast komme.... han og hans kone ringer jævnligt og de kan finde på at ringe og høre om vi er hjemme, da de lige er ude og køre en tur. Der er alle børnebørn "lige", hvor i mod hos min mor er det min storesøsters søn, der er vigtigst..... Så jeg regner ikke med at min søn, når han kommer til verden får særlig meget opmærksomhed, eller besøg af mormor når han kommer til verden, andet end måske de første 6 mdr. Men ved at han vil få en masse fra hans morfar og min mand familie. Tror det var det lige nu.... tak fordi i læste med..

21-03-2012
forte
forte
Barn på 3 år og 11 måneder

Hej morheidi.

Har snakket med min mor om det mange gange, men desværre holder det i ca 14 dage, og så er vi tilbage ved det gamle.

Hun har det hårdt. Hun fik en blodprop fra ca 1 år siden, så hun er stadig ved at vænne sig til det, og de forskellige ting hun skal være obs på.

Da hun havde mistet sit job, startede hun til psykolog. Og med hvordan det går, ved jeg ikke så meget om, for jeg er åbenbart ikke det værd at snakke med om. Det er min storesøster, der kun dur. Men nu er jeg så kommet dertil, at hvis hun vil snakke MERE med mig om det, må hun henvende sig.

Dog har hun lige overrasket mig. Hun skal på noget kursus, hvor hun lærer at tjekke hendes egen blod, det er her i Næstved, og forleden nævnte hun at der ville hun komme på besøg næste gang, hvis hun ikke er for træt. Så hun skal med ud og kigge på den barnevogn vi har valgt, da hun betaler noget af den.

Men jeg prøver at se de positive ting......

Men jeg elsker min familie.

24-03-2012
forte
forte
Barn på 3 år og 11 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...