Hue problemer

Vores skønne datter Emma, elsker at sove ude og det er jo dejligt, men.... Hun nægter at have hue på, i det øjeblik den kommer på bliver hun skide hysterisk og skriger helt vildt til vi tager den af hende igen. Når hun sover rigtig godt kan vi være heldige at liste den på hende. Jeg er ikke den store fan af at hun skal have lov til at sove uden. Er der andre der har oplevet/prøvet dette? Er det en fase hun skal igennem, og er der håb forude? Hilsen Pernille

22-03-2012
zille86
zille86

Det er vist ved at være tid til en opdate på problemet. Vi blev ved med at insistere på at hun skulle have hue på, og ca 4 forskellige huer senere har vi fundet en hun vil have på, ingen hjemmestikkede huer til damen men en hjelm i bomul tror jeg de hedder var sagen, så nu er der ikke nogen problemer med at få huen på hende, og det er jo skønt :-)

07-04-2012
zille86
zille86

Den store her gad heller ikke hue, men vi voksne insisterede, når vejret var til det. Det gjaldt også for sommerens kyser/ bøllehatte.
Nu er hun næsten 12 og intet har ændret sig..

05-04-2012
Madam_Mundus
Madam_Mundus

Nu går vi jo heldigvis mod varmere tider.

I dag sov Selma uden hue i barnevognen, der er jo læ og dejligt lunt dernede, så jeg ville bare lade hende undvære huen lige nu. Selvfølgelig er det noget andet, hvis hun sidder oppe i vognen el.

22-03-2012
Bir
Bir
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...