Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Mon jeg får ret i hvad min datter skal være når hun bliver voksen ?

Det er altså lidt sjovt...min datter på snart 8 år ved ellerede helt sikkert hvad hun skal være når hun bliver voksen. Hun vil være falckredder - eller akutlæge. Hun elsker - og sluger - samtlige tv-programmer som redningskvinder, alarm 112 m.m. Jeg har været meget i tvivl om hvor vidt jeg skulle lade hende se disse programmer da de godt kan være ret skræmmende da vi jo ser folk der er kommet slemt til skade. Men hun VIL se dem og efter hver eneste udsendelse (hun har set mange!) siger hun at hun vil være sådan én som dem :-) Det sjove er at det ville jeg også som barn...og ville stadig gerne. Jeg er bare ikke høj nok til at blive falckredder....så nu stiler jeg mod at blive jordemoder. Min datter tror jeg dog helt bestemt bliver høj nok. Har jeres børn nogle helt bestemte ønsker om hvad de vil være når "de bliver store" ?

22-03-2012
h76
h76

min datter på knap 5 vil være kagemand:-) (fandt dog frem til hun mener bager). Den store ved ikke endnu

23-03-2012
AKBR
AKBR

min datter vil være lastbil chauffør og havde sit eget vognmands firma, hun er også vokse op med latbiler og chauffør

23-03-2012
gotulle
gotulle

:o) syntes da det er godt hun har drømme om hvad hun vil

JEg har jo ingen børn endnu - men kan fortælle en sød en fra da jeg var lille:

Jeg har fra jeg var helt lille ville være marinebiolog - men droppede det da jeg kom på 2 hf pga Biologi pludselig kedede mig og Kemi var ved at kvæle mig - så blev enig med mig selv om at jeg ville noget andet.

NÅ men - jeg ville være marinebiolog. Være bosat i florida og studere delfiner :oD Min lille bror der dengang var 5 år, han ville være kok, for så kunne han nemlig flytte ned til mig og lave pandekager til mig - hihi - er det ikke sødt :oD

Men jeg blev ikke biolog - men pædagog og min bror læser ikke kok men inginør :oD

22-03-2012
Minnie83
Minnie83
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...