Fortæl om din polterabend

Jeg står og skal arengere min venindes polterabend, og har brug for godt råd og ideer.. Så kan du ikk fortælle om din polterabend, både gode og dårlige ting så jeg kan få lidt inspiration.   på forhånd tak,

22-03-2012
NFB
NFB

Kan ikk rigtig finde nogen model til Croquis tegning i herning området...

23-03-2012
NFB
NFB

Min veninde er heller ikk til udklædning og welnes

ind til vidre er pogrammet sådan

Brunch

funballs (kapløb på vandet i bolde)

Eftermiddags snack

Fotografering (gruppebillede + billede a bruden, som morgen gave til manden)

 

og så tænker jeg at vi ville ta hjem til bruden og hygge med at lave aftensmad og drikke os en kæp i øret.. men sys bare det lyder lidt tamt. eller?

23-03-2012
NFB
NFB

Kommentarerne er fjernet af forfatteren.

23-03-2012
NFB
NFB

Vi havde croquis til min venindes polterabend, og det var super!! Han var sød og helt fantastisk god og nede på jorden. Jeg kan godt anbefale ham, men nu ved jeg jo ikke hvor i landet i planlægger. Det skal I helt kalrt gøre, det vare et stort hit her.

2 ting som jeg simpelthen synes er no-go på en polterabend, og som jeg havde frabedt mig til min egen var:

- Wellness, hvis det indebar, at det kun var mig der skulle nyde det. Synes ikke aktiviteter, hvor folk skal sidde og vente hører hjemme. Efter min mening skal man lave noget sammen ALLE SAMMEN og meget gerne noget hvor man kan grine og hygge sig samtidig.

- Klædes ud og sælge et eller andet. Jeg synes det er rædselsfuldt, forfærdeligt og kikset. Det er ikke fordi jeg er flov over det, men det er fordi jeg slet ikke identificerer mig og mine venner med typer, der kunne finde på sådan noget, og jeg kan slet ikke se det sjove i det. Synes det hører en helt anden tidsalder til, ja undskyld!! Der findes så mange andre sjove ting man kan foretage sig i dag, så hvorfor, hvorfor, hvorfor klædes ud??

Nå, men det er bare min mening. Heldigvis er man jo forskellig.

Ellers kan jeg anbefale en køretime i bybus. Det gjorde jeg til min polterabend, og det var hylende morsomt. Jeg skulle køre bussen fra Amager til Rådshuspladsen!! Samtidig brugte vi den som transportmiddel, genialt! 

23-03-2012
Bruxmor
Bruxmor

Jeg har en veninder, der var til polterabend hvor de sku tegne en nøgen mand.. Manden var super frisk og tøserne synes der var super fedt, men også lidt grænseoverskridende da han jo gik rundt omkring dem for at hjælpe dem - i sit 'adamkostume'.. Men go for it!!!

23-03-2012
LouiseP1
LouiseP1

Det er så nemt, for vi fik ingen...

Håber andre er kommet med gode ideer...

23-03-2012
nettenus21
nettenus21

Det lyder til at i har haft en rigtig hyggelig dag alle sammen... Jeg ved hun har et stort ønske om en stripper, men ved også at det er meget dyrt i det område fordi der ikk er nogle tæt på. men tænkte så at man måske kunne Croquis tegning af nøgen mand. tror i ikk det kunne være godt?

23-03-2012
NFB
NFB

Her blev i taget på sengen, blev iført klæd ud tøj og spiste morgenmad sammen. Derefter skulle vi allesammen op og danse forskellige danse efterfulgt af brudevalsen :) Drengene kørte så ud og skød paintball, mens pigerne var ude og ride på hest. Derefter mødtes vi igen allesammen hvor vi skulle kører gocart, så sjovt :) så var vi ude at spise hver for sig og mødtes tilsidst og festede sammen hele natten :)
Super skøn dag :) :)

22-03-2012
Basse30
Basse30

Jeg blev hentet på arbejde - blev iført en campinghabit og fulgt gennem byen for at spise morgenmad ved mine forældre.

Derefter var vi ude og lave glaskunst. Alle kunne lave hvad de ville. Alle tøserne lavede et fælles fad som en gave til mig. Den betyder utrolig meget for selv flere år efter.

Videre med toget til en svømmehal hvor der ventede wellness og tøsehygge ;) efterfølgende var vi ude at dykke i svømmehallen. Det var rigtig fedt at prøve.

Dagen sluttede med en brag af en fest sammen med knægtene.

22-03-2012
moes85
moes85

Jeg blev hentet på mit arbejde i en studentervogn, hvilket var super fedt, da jeg aldrig har kørt i sådan en...
Inden vi forlod mit arbejde fik jeg min nøgendragt på(en jeg har anskaffet mig ifm et stripshow til min lillebror's 18års fødselsdag - men det eren anden historie;)).

Vi kørte fra mit arbejde og hjem til mine forældre, hvor resten af slænget tog imod os med brunch.

Derefter sku jeg ud og ha en times massage(MEGET dejligt)

Så blev jeg iført dragten igen og sku gå rundt og sælge/dele blomster ud.

Så ned i en Femilet og der fik jeg lov til at vælge 2 sæt undertøj...

Så spiste vi frokost, igen hos mine forældre..

Derefter sku jeg ud og ha lagt en make-up og videre til en fotograf og ha taget boudoir billeder i mit nye undertøj.. (Min kusine, som arrangerede min polterabend vidste, at min mand ønskede sig billeder af mig i morgengave.) Hun havde fundet en kvindelig fotograf, som var super sød og fuld ud respekterede at der var nogle ting jeg ikke ville ha vist på billeder(fx. min mave)... Det var en super fedt overraskelse/oplevelse!!!

Så kørte vi ned på havnen, hvor der blev spillet lidt sommer spil og hygget lidt inden vi tog ud og spiste og derefter videre i byen...


Fantastisk dag!!!!!

22-03-2012
LouiseP1
LouiseP1
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...