Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hjælp mig lige piger :)

Min datter på 3,10 år har været syg siden mandag :( Startede med falsk strubehoste og pludselig høj feber. Hun hoster, snotter og har det ikke så godt. Blev tjekket tirsdag, men ikke noget på lungerne. Igår var hun rigtig skidt til aften og natten, idag ingen feber til morgen 37.5, men pludselig som lyn fra en klar himmel har hun 39 i feber :( hun er bleg og fuldstændig rød om øjene. Feberen har sådan hoppet op og ned hele tiden. Hvad skyldes det?. Har prøvet at ringe til lægen, men der er ikke nogen nu. Så skal jeg vente til imorgen eller ringe til vagtlerne kl. 16?

22-03-2012
Basse30
Basse30

Det lyder faktisk lidt som det samme.. Fuldstændig bleg med røde øjen og sorte Rander under øjene. Feber der kører op og ned :(
Fik fat i egen læge lige inden de lukkede, kunne self. Ikke nå at tjekke hende. Men han ville gerne have taget nogle blodprøver på hende, så vi skal komme fastende på sygehuset imorgen og få taget dem.
Derudover sagde han at hvis det blev værre, skulle vi kontakte vagtlægen. Syntes dog ikke det er forværret her til aften.

22-03-2012
Basse30
Basse30

alle mine 3 børn har lige ligget med influenza,de havde hver især 5 dage med feber som kørte op og ned,ligesom jeg troede de var ved at være friske,vågnede de op næste morgen og så hærens ud og op af dagen igen nåede op på en temp på 39,5...... ud over feber havde de ond flere stedr især hoved.........nu ved jeg jo ikke om det er det samme for din datter,så ring du og snak med lægen.

god bedering med hende

K.Jannie

22-03-2012
janniesevik
janniesevik
Barn på 3 år og 7 måneder

Vagtlægen :)

22-03-2012
Basse30
Basse30
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...