Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Sikke en dejlig dag det er idag :oD

wapadadam.... Jeg startede simpelthen dagen med at afleverer manden 30 før tid da han skulle til et møde, hvor de skulle planlægge hans barsel. Han fik 2 uger fuldtid hjemme og efterfølgende 2 uger, hvor han skal møde om mandagen (han har elever om mandagen - som han skal føre til afsluttende eksamen). Efter det, har han 6 ugers sommerferie ... wihiiii! Efterfølgende kørte jeg ud til min mor med rundstykker, vi fik lige lidt morgenmad og tog på planteudsalg. Nu er jeg blevet færdig med at gøre rent (manden skal støvsuge/vaske gulvet når han kommer hjem - det får jeg for mange plukveer af). Nu vil jeg handle lidt ind og på kirkegården og fjerne gran på livs grav. Jeg har købt de yndigste lyselilla hornvioler der skal op foran stenen, og så lige et lyserødt lys til lanternen :oD Det skal nok blive tøset hos hende. Iaften skal manden spille den sidste håndboldkamp og så ser vi x-factor over nettet når vi kommer hjem   Rigtig god dag til alle Knus Mette

23-03-2012
Minnie83
Minnie83

Her er det også en dejlig dag. Startede dagen med at køre Mathilde i vuggestue og så tog jeg på arbejde, hvor der var fredagshygge med morgenmad. Vi har ikke særlig travlt, så jeg har holdt lang frokost, hvor vi var ude og spise og nyde det gode vejr. Vi har 21 grader!!

Når jeg har fri skal jeg først hente Mathilde og så skal vi i lufthavnen og hente min veninde, som kommer herned i weekenden. Jubiii..

Min mand kommer hjem fra Portugal i aften, hvor han har været siden tirsdag. Dejligt!

23-03-2012
Bruxmor
Bruxmor
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...