Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hmm sygemeldt eller ikke.

Hej med jer.   Jeg er gravid og har termin 25 okt, altså jeg er 9+1 henne. Jeg arbejder som handicaphjælper til hverdag. På jobbet blev jeg ansat til at arbejde 24 timers vagter, hvor vi sov om natten, men dog skulle vende borgeren når hav havde behov. Nu er han så kommet på hospitalet og har fået respirator. Så nu køre vi med 12 timers vagter, vågne, på hospitalet. Jeg er et utroligt aktivt menneske, men både hund ( der bruges til jagt) og hest( der bruges til stævner)samt jeg træner i fitnesscenter. MEN... Og ja..Self. kommer der et MEN: Har idag været hos lægen, som ikke lagde skjul på hun syntes jeg skulle trække i "nødbremsen" og sygemelde mig fra nattevagterne. Mit problem er, jeg ikke kan sove om dagen, og er efter en nattevagt, utrolig træt, men har alle de andre ting at se til, så får aldrig sovet. Jeg er nu i tvivl, om hvad jeg skal. Det skal lige siges jeg for 4 år siden fik afvide jeg ikke kunne få børn, da jeg ikke producerede  nogen æg... Kæresten og jeg er lykkelige, og det ville virkelig vælte mig verden, hvis der skete noget med "spunk"!(som min kæreste døbte den, da han så den første gang). Samtidig vil jeg altid gøre det godt, og får dårlig samvittighed, fordi jeg ved min borger er glad for mig, og han så skal til at finde en anden.. Skal jeg virkelig være egoistisk for en gang skyld i mit liv, og koncentrere sig mere om spunk´s og mit heldbred, end hvad min arbejdsgiver skal stille op??!! Det er ikke muligt at få vagterne lavet om til dagsvagter, da jeg også har andet arbejde, de andre dage. Uha.. Er sgu lidt forvirret.. Mon ikke i kan komme med nogen forslag til hvad jeg skal gøre.

24-03-2012
Pilolsen
Pilolsen

Nu har jeg snakket med chefen og de andre, og er blevet enige om at lave mine nattevagter om til dagvagter.

Det er så stadig 12 timers vagter, uden form for hvile, men da bedre end nattevagter. ;-)

Og det er klart vores lille mirakel....:D :D

Vi havde set os i reagensglas-behandling, men som det ser ud som vi kan slippe for det.

Men er jo stadig ikke de fantastiske 12 uger endnu... Satser dog alligevel på den er der.:D

24-03-2012
Pilolsen
Pilolsen

Kære Pilolsen.

Min kæreste har ALTID sagt: "Graviditet er IKKE en sygdom (som SÅ mange af vestens kvinder gør den til)!!" - Men efter jeg blev gravid har piben altså fået en anden lyd. Jeg har været ramt af bækkenløsning og utrolig mange smerter under min graviditet og der har været dage, hvor jeg slet ikke har kunnet komme ud på wc selv. Jeg har taget det med opløftet pande og synes selv, jeg har "opført mig godt" i forhold til alle skavankerne. - Men jeg BLEV altså sygemeldt. - og det var ikkke et sekund for tidligt!!! Ville ØNSKE jeg havde gjort det før, for så ville jeg måske have sluppet for at smerterne konstant er blevet forværret.

Nej, - graviditet er ikke en sygdom, MEN vi lever altså i et af de lande med LAVESTE børnedødelighed. - Måske netop fordi vi "pylrer" lidt ekstra?

Når nu det har været SÅ svært for jer at blive gravide (det må vel nærmest føles som et mirakel??), så synes jeg VIRKELIG, du skal gøre ALT i din magt for at passe på dig selv og spunk. Og jeg er sikker på at du vil møde tonsvis af forståelse fra din arbejdsgiver.

PAS PÅ DIG SELV! Hvis ikke for din EGEN skyld, så for SPUNKS! :-)
Og så vil jeg bare ønske dig al held og lykke med graviditeten og et STORT tillykke!! :-)

24-03-2012
Mama-K
Mama-K

Ja det kan jeg godt.

Og jeg kan også stadig arbejde her i dagsvagterne.

Det er bare de 12 timers vågne nattevagter min krop ikke kan klare...

24-03-2012
Pilolsen
Pilolsen

Hvad med dit andet arbejde, kan du stadig arbejde der???

24-03-2012
almasmor
almasmor

Jeg ville blive voldsomt ked af det, og ville nok ikke kunne tilgive mig selv for det..

Har snakket med chefen om det, som synes det er okay, hvis ikke jeg har flere nattevagter.

 Dog er han ikke hel tilfreds, da han jo så skal finde en anden.. Og især ikke nu.. Som han siger "det passer dårligt".

Men ja. Blir nok nød til at lytte lidt efter hvad min krop siger...

24-03-2012
Pilolsen
Pilolsen

Når jeg har haft nattevagt, sådan som i nat, så har jeg hjertebanken og ryster over hele kroppen. Så kan jeg tage hjem og ligge i sengen, men kan ikke sove, og forsætter resten af dagen med at være svimmel, hjertebanken og ryste over det hele...

 

Så tror bestemt min krop prøver at sige noget..

Men det er jo ikke en sygdom at være gravid?

24-03-2012
Pilolsen
Pilolsen
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...