Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Kan snart ikke kende forskel på graviditetshormoner og stress !

Puh, hvor skal jeg starte... Hele dagen i dag (og faktisk også i går) har været super god! Da vi skal flytte om en uge, har jeg pakket i kasser og poser, så meget jeg overhovedet har magtet. Jeg har haft "RIGTIGT" tøj på hele dagen i dag (hvor jeg normalt ville gå i slaskebukser og stor trøje) og har følt at jeg virkelig var ovenpå. Har glædet mig til i morgen, hvor jeg skal på lagersalgsshopping med en veninde og glædet mig til at vise maven frem (for nu er det nok ved at nærme sig en af de sidste gange, jeg kommer udenfor en dør, hvis ikke det er under flytningen eller på vej til fødslen)... Har kigget på skab (som skal købes), ordnet fragt af hvidevarer, taget mål på den nye lejlighed, kigget på det sidste baby-grej vi mangler og overvejet vores økonomiske situation (som ser lidt halvsort ud, men det er bare synd, for vores seng er ved at brase sammen, hver gang jeg sætter mig i den), hvorefter jeg regnede lidt på overtræk osv... Synes selv, jeg har været MEGET produktiv!!!! Planen var egentlig at kæresten skulle pakke hytten ned i denne weekend, men han blev kaldt på job og har været væk siden fredag og kommer først hjem en gang i morgen (søndag). Det stressede mig lidt, dels fordi jeg ikke selv kan gøre så meget fysisk, - dels fordi det pludselig slog mig at jeg ikke har en ENESTE dag fri, hvor jeg ikke har planer, indtil EFTER vi er flyttet! - Og når vi så er flyttet, har min kæreste fødselsdag - og så kan jeg jo i øvrigt gå i fødsel hvert sekund! Det bliver uden tvivl et værre kaos og tanken om at komme hjem med en nyfødt til en helt ny lejlighed, hvor alt roder, synes jeg virkelig er grim. Ville ØNSKE jeg havde haft tid til at gå og bygge rede!! Nå, men her til aften vil jeg så gøre mig lidt i stand, når nu jeg skal ud i verden i morgen, så jeg lægger neglelak på. Først ét lag. Venter. Så næste lag. Venter ikke længe nok med lag nummer to, så alle neglene klatter på den ene hånd. Jeg kan ikke finde vatrondellerne og jeg kan slet ikke overskue at starte forfra. - Og så ramlede verden bare sammen.... Nu kan jeg pludselig slet ikke finde hoved og hale i NOGET som helst og føler mig helt ensom, herhjemme i rummet hvor halvdelen er pakket væk, så her føles tomt og min kæreste er laaangt væk og kan på ingen måde overskue at tænke på hverken neglelak eller ny seng... (hvilket jeg dog har fuld forståelse for) ...Men puha, nu mistede jeg s*u fodfæstet... Det var vist en lang omgang brok herfra! Tak fordi du læste med - hvis du da nåede helt hertil... :-)

24-03-2012
Mama-K
Mama-K

Tak for svarene, piger :-)

Og tak for din historie til sammenligning, TeaChristine ;-) Det er nu altid rart at vide, at man ikke er alene.

Jeg er ovenpå igen, og hvor var det dog bare dejligt at læse jeres indlæg! Så opbakkende og søde. Det varmer altså og hjælper virkelig på humøret, når man er sådan "lettere forskruet" i knolden! :-P

Jeg har overladt det praktiske ang. flytningen (leje trailer, køre store ting osv.) til manden og min mor har lovet at pakke køkkenet ned på onsdag. Regner med at min gode veninde hjælper mig med at pakke tøj (og lign.) både ned og ud igen og satser sandelig heller ikke på at jeg skal deltage i at samle det nye klædeskab! - Så jeg har fået uddeligeret en masse praktiske opgaver til de søøøde hjælpere!! (gud ske tak og lov for at vi har gode mennesker omkring os!)

Det letter en hel del på det.

Og så har jeg altså købt en elevationsseng!! :-O
(til næsten ingen penge i forhold til hvad alle de andre koster!)

Så må vi se, hvad manden siger til det. . .  He He :-)

25-03-2012
Mama-K
Mama-K
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...