Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Laenge side, hvad bringer dagen ?

Jeg har fulgt ungerne i skole, bagt boller og nu slapper jeg her ved pc'en. Rengoeringskonen er her, jeg skal have flyttet om paa vores gaestevaerelse, om 1 times tid skal jeg paa skolen og hjaelpe med at lave rekvisitter til Gustav's teater paa Onsdag. I eftermiddag skal ungerne og jeg ud og moede en veninde og hendes boern, slappe af ved poolen mens ungerne leger. God dag til jer alle sammen :)

25-03-2012
schweizmor
schweizmor

Her har vi også nydt det gode vejr. Vi skulle købe ind, og det tog nok en halv time at gå de få hundrede meter derover. Godt vi ikke havde travlt, så havde det været nødvendigt med en klapvogn. Det tog lige så lang tid hjem igen og så direkte videre på legepladsen, hvor der især blev brugt tid på sandkassen. Gyngerne og rutsjebanen har også været brugt i løbet af vinteren, så han savner nok sandkassen meget.

Så har vi alle hvilt lidt sent på dagen og ordnet lidt forskellige ting. Nu må vi nok hellere snart få sparket den lille i seng. Han skulle gerne være i vuggestue i morgen senest kl. 9, så det kan være, at det bliver nødvendigt at vække ham (det undgår vi ellers helst)

25-03-2012
Lofl f
Lofl f
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...