Lad vær med at tænke for meget på det - min bare r*v!!!

Det er da mega svær ikke at tænke over ægløsning osv når nu man bare virkelig gerne vil blive gravid!!! Jeg fik en abort i starten af januar('12) i 13. uge, da jeg ventede Acardiac twins.. Siden har vi(ja undskyld mit sprog) knaldet som kaniner, men stadig uden held:( Jeg bliver så ked af det hver gang jeg får min mens og er totalt opgivende.. Jeg havde sådan håbet på den var der nu, for jeg synes jeg har en murren i maven og en slags stikken i underlivet.. Som svage ligamentsmerter.. Jeg var så så dum at tage en test igår, selv om jeg først skal ha mens om en uge og den var selvfølgelig negativ. Har bare en veninde, der tog en test ugen efter ægløsning og den var svagt positiv, så jeg havde jo håbet:-/ Nu kan jeg så gå den næste uge og håbe på at den bare ikke ku registrere det, fordi jeg ikke er gået over tid endnu.. Tror I jeg stadig kan være heldig at jeg er gravid - selvom jeg testede negativ en uge efter ægløsning??? Hilsen en efterhånden desperat Louise

25-03-2012
LouiseP1
LouiseP1

Mange tak for jeres svar.. Ægløsningstests er nu bestilt - hele 15stk:) Så nu skal min mens bare komme og så går vi igang igen:)

27-03-2012
LouiseP1
LouiseP1

Jeg havde selv mange problemer med at tænke for meget over det med hvornår og om jeg nu blev gravid.. Og jeg har tænkt og spekuleret meget.. Jeg var så heldig at jeg blev gravid i første forsøg, så om du tænker på det eller ej, har ikke det helt store at sige.. Det kan selvfølgelig være forskelligt fra person til person, men bliv ved med at kæmpe.. Det kommer når man mindst venter det.. Håber alt det bedste for jer..

26-03-2012
ChrisRod
ChrisRod

okay - det må jeg prøve:) Tak

26-03-2012
LouiseP1
LouiseP1

Det lyder da til jeg skal ud og invistere i ægløsningstests:)

25-03-2012
LouiseP1
LouiseP1

Marcussmor: hvordan bruger man sådanne tests??

25-03-2012
LouiseP1
LouiseP1
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...