Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Bekymret for vækst!

Jeg er nu i uge 35+5 (mener dog selv, fuldstændig overbevist, at jeg er en uge længere bagud. Var ikke i nærheden af min kæreste på daværende tidspunkt!!!)Men iflg nakkefoldsskanning, skulle det være sådant. Jeg følges meget tæt af en fødselslæge, jeg er glad for. Pga en væksthæmmet datter v første graviditet, dette var der en forklaring på, blodpropper i moderkagen og svangerskabsforgiftnig. Får nu blodfortyndende medicin. ved skanning i sidste uge, fik de vægten til at være 2200 i uge 34+5. På det tidspunkt vejede min første 1700 g, og blev pillet ud. Jeg synes dog stadig at 2200 er lidt, og jeg bliver så fikseret på det, at det er svært for mig at slippe. Det sidder så dybt i mig, at have fået et barn der væksthæmmet, at jeg stirrer mig fuldstændig blind på kurver og tal :-(  Jeg bliver oprigtig ked af at vurdere mit barn ud fra en vægt. Jeg har jo ikke mødt ham endnu, og er det sådan at des større børn, des bedre børn? NEJ, men trænger alligevel til at nogen herinde klapper mig lidt på håret. Han sidder ydermere på numsen, skal til kontrol for at se om en vending er aktuel. Jeg magter næsten ikke at der skal pilles ved ham, jeg ønsker bare at mit barn denne gang får al den ro og tid han kan få. Er der nogen der vil tale mig ned? :-) Kh og rigtig god dag til alle..

26-03-2012
Sagen
Sagen

I at de har scannet bebs og din termin er blevet rykket så tror jeg ikke du skal bekymrer dig.

Jeg oplevede det samme anden gang jefg var gravid. Jeg vidste hvornår jeg havde haft min mens men de påstå hårdnakket at min mens havde været 1 uge før end hvad jeg sagde den var. Men jeg ved bedst for jeg ved at jeg ahvde mens på vores bryllupsdag og sønnike er lavet nogle dage efter. Men han var bare så stor i forhold til deres skema at terminen blev rykket frem.

Så selv om de påstår at jeg er gået 17 dage over tid med ham....i følge scanningen så er jeg i mit hovede kun gået 10 dage over med ham.

26-03-2012
Nettekob
Nettekob

Dejligt med dit svar:-) Min pige er i dag 4, og er også petit. Ville heller ikke forlange andet, da hun vejede 1700 g. Jeg kigger på hende og tænker at de kan klare utrolig meget! Jeg har fået målt et flow på mig. I de dybe vener. For at se om jeg kunne læne mig op af endnu en svangerskabsforgiftning. Den måling var fin. De har endnu ikke målt flow i navlestrengen. Jeg ser frem til lægetjek i morgen. Han er den mest fantastike læge, og han kan som regel altid få mig forklaret og overbevist om at det går fint. Han er en meget, meget dygtig mand. Alle gravide med en smule uro i rygsækken burde have en tid hos ham.

26-03-2012
Sagen
Sagen
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...