Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

jeg bløder

Hej.. jeg er 1. Gangs gravid og meget bekymret.. Jeg har for 2 uger siden været ved lægen fordi jeg havde noget lidt blodigt uflåd.. Det varede 3-4 dage i alt og jeg blev sendt til en gynækolog for at blive undersøgt. Hun scannede min mave og jeg fik set at min baby havde det fint og fik lov at høre hjertelyd.. Efterfølgene var der ikke mere blod.. Så her i fredags sent om aftenen, blødte det lidt igen.. Men da det ikke var så meget, kun lige når jeg havde tørt mig efter toiletbesøg, ville jeg se tiden an.. Der var så ikke mere hele weekenden, men så nu her til aften blødte jeg igen.. Denne gang heller ikke synderligt meget, men dog nok til at det havde dryppet lidt i toiletet. Det er altid kun når jeg er på toilet det sker.. Men jeg er simpelthen så urolig.. Ved ikke hvor jeg skal gøre af mig selv.. Er der nogen der ved noget, har oplevet noget eller bare har nogle gode råd til hvad jeg skal gøre.. På forhånd tak.. CR

26-03-2012
ChrisRod
ChrisRod

Ja det er super dejligt.. Er glad for endelig at få  af vide hvad det var der var galt.. Og ja.. selvom det ikke er meget blod, er det stadig nok til at man bliver vildt bekymret..

:)

27-03-2012
ChrisRod
ChrisRod

Rigtig Dejligt at det kun var blodkarene :) men man bliver noget forstrækket.

Håber du får dig en rigtig god dag med mere ro i sindet :)

27-03-2012
Ryoko
Ryoko
Graviditetsuge 32

Dejligt alt var som det skulle være. JEg blødte, styrtblødte fra uge 12-20, og har stadig en sund og rask dreng i maven, så det kan godt lade sig gøre selvom man bløder ;o) men man bliver så bange, det kan ikke undgåes.

Mette 32+0

27-03-2012
Minnie83
Minnie83

Kommentarerne er fjernet af forfatteren.

27-03-2012
ChrisRod
ChrisRod

Mener at sex kan irritere og give lidt frisk blødning, hvis det passer sammen, har du måske forklaringen, men du skal da bare ringe til læge og gynækolog hver gang det sker, som morheidi også skriver, så er blod og graviditet ikke særlig godt sammen.

26-03-2012
Randi2010
Randi2010

Har nu snakket med vagtlægen, og han sagde at jeg skulle se tiden an i aften og hvis det blev værre skulle jeg ringe igen, men ellers skulle jeg ringe til min gynækolog imorgen tidlig så de kunne scanne mig.. Men tak dine hurtige svar morheidi.. Det er guld værd

26-03-2012
ChrisRod
ChrisRod

Jeg har ellers en henvisning fra lægen der gør at jeg bare kan ringe direkte til gynækologen uden lægens indblanding.. Men jeg prøver vagtlægen og så må jeg se hvad de siger..

26-03-2012
ChrisRod
ChrisRod

Ja den sidder oppe som den skal..

Har også tænkt på at ringe til vagtlægen, eller om jeg skulle vente til imorgen og så ringe til gynækologen..

26-03-2012
ChrisRod
ChrisRod

Skulle måske lige skrive at jeg er i uge 19

26-03-2012
ChrisRod
ChrisRod
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...