Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Åhh har brug for nogle råd!

Hej alle sammen! Jeg har en søn på 14 mdr. og alt har gået godt, han går i dagpleje og der er godt gang i den om dagen.. han er meget livlig og der skal ske noget hver dag.. Men nu har jeg brug for nogle råd! Han havde skoldkopper i uge 10/11. Han er hoster lidt om natten men vågner ikke af det! men lige pludselig vågner han i gråd og er rigtig ked af det, jeg tilbyder han lidt a drikke men det vil han ikke have, jeg tager han op og trøster ham men det hjælper ind til jeg lægger ham i seng igen hvor han begynder at græde igen! nu har det stået på i 3 dage! Nogle som evt. har råd/idéer til hvorfor han vågner sådan? Kan det være efter skoldkopperne at der måske er noget i kroppen? Måske vokseværk?! Jeg synes det er rigtig synd for min søn at hans nattesøvn bliver ødelagt!

26-03-2012
dennyemor11
dennyemor11
Baby på 3 måneder

Kunne måske lyde som om han søger jeres tryghed..

Her var det sengen den var gal med..

Vores datter, ville ikke puttes i sin tremmeseng og vågnede næsten hver nat i højlydte skrig og skreg vanvittigt,til hun blev taget op af sin seng, og i lang tid var der ikke andet der kunn trøste hende, end at komme ind i vores seng,når hun vågnede.. efter mange mange måneder på den måde,så kom hun i en juniorseng,med en lav sengehest,så hun selv kunne komme ud af sengen,når hun vågnede... siden har vi haft en datter der har sovet igennem næsten hver nat og hvis hun vågner kommer hun selv ind i vores seng,eller kalder på os,så vi kan hjælpe med at finde sutten..  Hun har simpelthen følt sig "fanget/spærret" inde i sengen.. måske endda haft lidt klaustrofobi.. 

Jeg vil ikke tilråde alle til at gøre som vi gjorde,men vi fik success med det og har indset,at vi ikke lyttede/forstod hvad hun forsøgte at signalere.. (det er vi blevet meget bedre til, efterfølgende!!! og måske som følge af den success..) ;)

27-03-2012
MissRock
MissRock

Åhh ja det kan godt være tryghed.. måske er det os en fase efter skoldkopperne.. Han har dræn i begge øre og skal have tjekket ørene om ca. 14 dage! sengen er koldset op i hoved enden.. hmm min mand tog han med ind i vores seng i nat og der faldt han i søvn med det samme jeg lagde ham så ind i hans egen seng , da jeg gik iseng og der sov han til imorges uden lyd. så ved ikke om det måske er marridt eller hva dælen der spiller ind.. men han smilte og grinte imorges da jeg kom ind til ham kan bare ikke regne det ud! men TAK for råd'ne :) Jeg vil nævne dem for mig mand og høre om han måske har bemærket noget som jeg måske har overset.. Tak for hjælpen :)

27-03-2012
dennyemor11
dennyemor11
Baby på 3 måneder

Kommentarerne er fjernet af forfatteren.

27-03-2012
dennyemor11
dennyemor11
Baby på 3 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...