Uheldig situation.. nogle gode råd?

Hej alle.. Jeg står pludselig i en rigtig ubehagelig og uheldig situation. Min kærestes søster skal giftes til november og det har vi fået at vide allerede i starten af dette år. Min kæreste og jeg fik så igår at vide at min egen søster skal giftes præcis samme dato! Ånej nej bare ikke godt tænkte vi... for vi vil jo selvfølgelig meget gerne med til begge bryllupper. Vi blev dog hurtigt enige om at min kæreste tager tin sin søsters bryllup og jeg tager til min søsters for vi vil selvfølgelig helst med til vores egen søsters bryllup nu hvor vi bliver nødt til at vælge. Et bryllup er en stor og skøn begivenhed men man prioterer jo sin egen familie først i sådan en situation. Så det er egentlig ikke der problemet ligger. Problemet er så at på det tidspunkt har jeg født og vores baby er lidt over 4 måneder gammel. Vi vil så gerne begge to have babyen med til hver af det bryllup vi ska til. Det ser jeg også som noget posetivt at min kæreste gerne vil have baby med til hans søsters bryllup ligesom jeg vil ha til min søsters men hvordan skal vi blibe enige om hvem der skal have babyen med?? Jeg er selvfølgelig glad for at min kæreste på den måde viser at han gerne vil arrengere sig som en go far og jeg tror helt sikkert godt han kan passe godt på den lille, men det ville jo være rart at have baby med og vise den frem og ikke mindst at den er med på familie billederne og han tænker jo det samme. Hvis han skulle have baby med har vi snakket om at hvis jeg stadig ammer så kan jeg malke noget ud i nogle flasker og give noget mælkeerstatning med til ham og evt et glas babymad.  Vi har snakket om at vi kunne trække lod om det så det bliver tilfældigt og på den måde er det ikke en af os der bestemmer hvem der skal have baby med og så blir det nok mest retfærdigt. Hva mener I?? Hvoran ville I forholde jer i sådan en situation. Knus mig håber i kan gøre min situation lidt mere overskuelig og afklaret

28-03-2012
ISSA3
ISSA3

Hvorfor skal JERES barn vises frem den dag nogle andre holder DERES vigtigste dag ? Jeg synes at det lyder meget egoistisk. Selvfølgelig vil i gerne vise jeres barn frem, men nu er det jo ikke jer der holder fest men brudeparret. I kan vise jeres barn frem når i holder barnedåb.

Hvis du ammer og det er okay at tage den lille med er det selvfølgelig okay. Men ammer du ikke mener jeg helt bestemt at det ville være mere passende med en barnepige. En 4 mdr gammel baby får INTET ud af at være med til et bryllup.

30-03-2012
h76
h76

Ikke fordi jeg holder hverken med kvinderne eller mændene.

Jeg har ammet begge mine og ingen af dem er blevet passet af andre før de var sikkert på grød og maksimalt blevet passet en amning. Jeg har ikke kunnet malke mere ud, ungerne har fået det der var.

Så jeg ville tage baby med mig, men vi er alle forskellige og har et forskelligt forhold til vores børn, i perioder har jeg også været glad for at kunne komme afsted og være afsted uden børn. Men så længe jeg ammede har mine børn været med alle steder.

Og hvis de mod forventning ikke havde været velkomne til en fest eller et bryllup, så var jeg heller ikke kommet.

29-03-2012
Randi2010
Randi2010

Hvis du vil amme, så kommer det vel helt af sig selv.

 

Er der lang afstand mellem hvor de 2 bryllupper skal holdes? For ellers kunne det jo være en mulighed at baby og måske dig også, var med til din svigerindes bryllup om eftermiddagen. Så kunne baby blive vist frem og du og baby kunne tage tilbage til festen hos din søster resten af dagen :-)

Hvor er det da uheldigt at de rammer lige præcis den samme dato, men også ret pudsigt:-) November er jo da ikke den store bryllupsmåned. :-)

28-03-2012
heidibuhl
heidibuhl
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...