Så får vi nøglen idag :D

Så skal vi over og hente nøglerne til vores nye lejlighed idag.. :D Vi glæder os så meget til at flytte på lørdag, og få en ny start igen.. Vi har haft et sindssygt år det sidste år, og vi håber på at få noget ro på nu, og starte op på en frisk, med en ny dagplejer, ny lejlighed, osv.. :) Derudover, så mangler vi kun at komme af med tremmesengen, og så er der slet ingen spor af baby tilbage hjemme ved os.. :) Johannes kom i juniorseng i mandags, og han elsker den, og han sover bare så godt deri.. :) Barnevognen blev solgt igår, klapvognen i søndags, og alt tøjet er der heller ikke noget tilbage af udover det han bruger nu, og det han skal bruge til sommer..  Det er en underlig følelse at han er så gammel nu, og så selvstændig at han ikke gider sidde i en vogn.. tiden er bare gået så stærkt, men det er jo fantastisk.. Han er den kærligste lille dreng, og han er meget gavmild med mysser til hans mor, og han kan også finde på at komme helt umotiveret og bare kramme mig hvis jeg lige er igang med noget.. :) Han er altid glad og smilende, og folk kommenterer det hver gang.. 3  Så måske jeg rent faktisk gør noget rigtigt med ham.. :) det er ihvertfald fantastisk at have en dreng der altid er glad og smilende, men samtidig også selvstændig nok til ikke at gøre noget han ikke har lyst til.. :)

28-03-2012
anika2
anika2
Baby på 2 måneder

Mange tak.. :)

 

Vi bliver helt sikkert glade for hende, hun er den skønneste ældre dame, og de er ude mindst 3 timer om dagen, hun tilrettelægger dagen efter børnene, og hvis de vil ud går de ud, vil de ind så går de ind.. :) hun var bare rigtig skøn, jeg fik snakekt med hende om alle de dårlige ting jeg havde oplevet ved dagplejen, og at jeg faktisk overvejede stadig at have ham skrevet op til vuggestue netop på grund af det.. Hun garanterede mig at han kun ville komme til at veksle mellem 2 forskellige dagplejere ved sygdom, og hun ville personligt selv bede pædagogen om at skrive det op.. 

Men hun var meget forstående, og lyttede, og hun kunne godt forstå at jeg lige nu synes dagpleje er noget af det værste mit barn har været udsat for.. vi skal faktisk ud på fredag for at Johannes kan lege med de andre børn, og de kan se hinanden lidt an inden han starter op efter påske.. :)

 

og godt mod, ja det er jeg ved, for synes endelig det går den rette vej igen.. :D

28-03-2012
anika2
anika2
Baby på 2 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...