Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Update på samtale..........

Pyha, jeg overlevede samtale og udfyldelse af mulighedserklæring, men hold fast hvor var det hårdt!! Min afd.leder virker faktisk oprigtigt bekymret, men sortseer som jeg er, så tænker jeg, at det skal han vel også lade som om........ Jeg var alene afsted, da jeg ikke ønskede at min TR eller AMR var der, og fagforeningen ville ikke gå ind i det, da det kunne virke modsat på arb.giver, der så måske ville gå i forsvar og 'lugte en sag'. Jeg forklarede, at jeg var gået ned med stress/depression, og at jeg slet ikke magter noget som helst pt. Dette er noteret i mulighedserklæringen, og på onsdag skal jeg så til lægen, så hun kan læse det og forhåbentlig underskrive og 'godkende' det. Jeg er HELT drænet for energi nu, har bare lyst til at tude, skrige og sove på  en gang - samtidig er jeg på en måde lettet, da tingene nu er sagt højt (ok ikke hele sandheden, men altså....) og jeg føler mig lidt 'fredet' for en tid...............   TUSIND TAK for kram, støtte og tanker!!! Sanne

28-03-2012
Myklemyr
Myklemyr

Flot at du gennemførte - og så endda selv. Nu skal du først og fremmest koncentrere dig om at få det bedre (nemt sagt). Selv om du naturligvis kun har 4 uger ad gangen. Det kan jeg godt se er lidt stressende i sig selv.

31-03-2012
Lofl f
Lofl f

Super godt gået!!! du fik det overstået:)

Ja det er rigtigt at lægen kun kan sygemelde dig i 4 uger af gangen, det er jo lige så meget for at i holder kantakten ved lige og at hun kan følge op på hvordan du har det.Samt at der jo findes nogen som udnytter systemet( Jeg er sikker på at dette ikke er tilfældet hos dig) Men en ting er sikkert, du bliver ikke sendt i arbejde igen før du kan magte det,det kan jeg ihvertifal ikke forestille mig..........

Du skal koncentrerer dig om at blive frisk og lade være med at bekymre dig(så vidt det er muligt),om hvornår og om du bliver klar til at genoptage dit arbejde,det lyder jo ikke som om at løsningen for dig er at komme tilbage,da det er din arbejdsplads, som højest sansynligt er skyld i at du har det som du har det:(

Jeg håber at du snart finder styrke til hverdagen igen og at et nyt og bedre arbejde venter på dig.....:))

KRAM Jannie

28-03-2012
janniesevik
janniesevik
Barn på 3 år og 7 måneder

Lykken: Forstår godt, hvad du mener, men det er ikke så nemt lige at sige, at Centerchefen er en bitch, afd.lederen en vatpik og kollegerne nogle røvhuller ;o)

Og idag har jeg forsøgt at tænke nogle tanker færdige, inden de er blevet afbrudt af andre tanker, og jeg er nået frem til, at jeg måske ser og opfatter ALT negativt, fordi jeg har det så skidt, måske er mine kolleger mv. slet ikke så slemme, måske ser jeg spøgelser!!! Jeg har også tænkt, at det MÅSKE er muligt at komme tilbage dertil, når jeg er ovenpå igen...............Men jeg har sgu nok ændret mening i morgen ;o)

28-03-2012
Myklemyr
Myklemyr

Tænker sådan på dig, og håber virkelig du får noget ro til at få det bedre.

Tror dog det ville være for det bedste, hvis du lagde kortene på bordet på arbejdet og fortalt, hvorfor du har det så skidt. De kan jo ikke hjælpe, hvis de ikke ved hvad der er galt.

 

Kæmpe krammer til dig.

28-03-2012
Lykken
Lykken

Hovslund: Jeg synes bare ikke helt jeg kan finde ud af, hvor jeg har min læge henne i det her.....På den ene side støtter hun mig og har selv diagnosticeret mig, på den anden side synes jeg hun mellem linierne siger, at hun jo ikke kan sygemelde mig igen og igen (de kan vidst max sygemelde for 4 uger ad gangen).......................

Muster: Ja tak - jeg har fået din sms, og har også endelig besvaret den ;o) Det går ikke så hurtigt her *S*

Alle: Endnu engang mange tusind tak for alle jeres opmuntrende ord, støtte, kram, tanker osv. Det betyder rigtig, rigtig meget for mig, at jeg herinde har et 'anonymt' forum, hvor jeg kan hælde vand ud af ørerne, rase, søge råd osv. I er guld værd!!!!

28-03-2012
Myklemyr
Myklemyr

Har tænkt meget på dig i dag (har du fået min SMS?). Godt at høre at mødet er veloverstået og du nu kan puste lidt ud.

28-03-2012
Muster
Muster

Har hverken tudet eller skreget, bare siddet og gloet ud i luften - og med en dundrende hovedpine...........................Overvejer noget frokost, men kan ikke lige finde noget jeg gider spise, og magter slet ikke indkøb lige nu *ARGH* Hvor jeg dog hader at have det sådan her !!!

28-03-2012
Myklemyr
Myklemyr

Dejligt at høre, at det gik godt!

Og skrig og tud du så, hvis det er det du har brug for og snup derefter en lur!

Håber lægen skriver under onsdag og håber mest af alt, at det snart må lysne forude for dig!

Kram!

28-03-2012
Bir
Bir
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...