Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

"jamen det er jo snart"

hold da op jeg er ved at være træt af den sætning! især når jeg har en fornemmelse af at der er en krig til Lucas kommer. Faktisk har jeg meget svært ved at få ind i mit hovede at han kommer... Jeg kan virkelig godt mærke jeg har gået hjemme siden november. jeg kan bare ikke motivere mig selv til noget som helst længere:( Redskabsrummet er hovede rengjort og opryttet, fryseren er afrimet og rengjort, Personlige pairer er sorteret og klar til at blive sat i mappen, haven er næsten ordnet.. jeg venter med resten pga frosten der kommer.. så vil jeg ikke luge de nye skud frem - da det kan skade dem. Børneværelset er klart.. mangler kun at købe småting som salver, bleer, 1 heldragt og 1 natdragt.  d. 1 maj skal jeg i babysam og hente autostol og lift - der køber jeg de sidste ting: hovede/halefad, badekar, badestol, sutteflaske, badetermometer. (får 10% da vi har købt barnevogn der) Jeg gider ikke gå igang med hovederengøringen endnu - for så kan jeg bare begynde forfra når han kommer.. Så jeg er gået lidt i stampe, og kan af samme årsag ikke motivere mig til noget som helst, jeg trives bedst når jer er igang med små projekter. men what to do? Luksus problem - i know ;) Jeg trøster mig med at på fredag skal jeg til jordemor og så kommer påsken, der forhåbentligt kommer til at gå hurtigt med familie tamtam onsdag og gæster der skal lægge fliser torsdag. Så kan det være at det ser mere overskueligt ud mht. tiden når vi når på den anden ende af påsken. Men hvor jeg syntes 8 uger er lang tid..   Ja lige en lille klagesang her fra Mette 32+1

28-03-2012
Minnie83
Minnie83

Tak for jeres svar :)

Nillerud: ja det er en skam, kunne ellers være hyggeligt :o)

Andrea: Vi har desværre ikke særligt godt vejr her.. det er køligt og meget overskuet og blæser en del. En af glæderne ved at bo på en bakketop i en havneby og 100 meter fra en karup å ;) Uroerne er lavet og hængt op ;o) Jeg er nok lidt et "adhd"barn, jeg kan simpelthen ikke stilles med en bog, tror ikke jeg har læst siden jeg studerede for 3 år siden. Der er bagt boller til fryseren og kanelsnegle 50 stk. :)

For det ikke skal være løgn så har vores loft faktisk også fået den helt store tur, hvor ALT har været nede og sorteret.. der røg to trailer fulde på genbrugsen!

Men det er vel også ok at have et par dage hvor alt står i ro.. Mandag kan jeg ligeså stille begynde at gøre klar til vi skal have gæster. tror bare det er den der "åhh  hvor vil jeg gerne et eller andet" følelse jeg har der gør mig så forbandet rastløs og umotiveret (underlig blanding)

28-03-2012
Minnie83
Minnie83
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...