Er denne uge længere end alle andre?

Jeg synes simpelhen denne uge er mega lang og jeg har det som om det skulle være fredag i dag. Ellers så bare torsdag ,men nej det er kun ONSDAG!!! Suk jeg synes det er en lang og hård uge.

28-03-2012
Lykken
Lykken

De er godt klar over problematikke, men mener ikke at der er andre muligheder.

Jeg må bare holde ud og gøre mit bedste. Jeg forlænger jo også altid af mig selv, at jeg skal kunne det samme, som de sekretærer der har siddet på afdelingerne i flere år og jeg ved jo godt, at det skal jeg ikke. Jeg føler mig bare snot dum, når jeg ikke bare kan tage alle de opgaver, der nu ligger og venter på at bliver lavet.

28-03-2012
Lykken
Lykken

Puha, det lyder godt nok også forvirrende sådan hele tiden at skulle forholde sig til nye afdelinger!! Så kan de være nok så søde, det afhjælper jo ikke DIN frustration og følelse af ikke at lære nok - har du ikke en vejleder eller lign. du kan tale med om det???

KRAM

28-03-2012
Myklemyr
Myklemyr

Mandag startede jeg igen på en ny sengeafdeling og jeg var så rundforvirret og træt. Hele tiden skal jeg være 120 % på for at lære alt, vise hvad jeg dur til og prøve at forholde mig til alle de forskellige ansatte. Så bliver det mandag igen og så starter det forfra på et nyt afsnit.

De er bare så søde alle sammen, men hold op hvor synes jeg der er hårde vilkår og jeg synes ikke jeg lære nok.

28-03-2012
Lykken
Lykken

Ja selvfølgelig er du det ;o) Jeg ved godt, hvordan det er - og jeg har kun 4 unger pt. *GG*

 

28-03-2012
Myklemyr
Myklemyr

Mykle, du kan tror de er gode til at hjælpe, men jeg må også selv hjælpe til ;-)

28-03-2012
Lykken
Lykken

Kram til dig Jeanita - og få sat de tøser til at vaske tøjet og drengene til at tømme opvaskeren!!! De er alle sammen store nok til at hjælpe med tingene *SS*

28-03-2012
Myklemyr
Myklemyr

Nixen bixen, er alene med ungerne, så der kommer til at være gang i den og har et bjerg af vasketøj, som jeg kun har taget toppen af de sidste 6 uger :-(

28-03-2012
Lykken
Lykken
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...